Kastes ut av Paradis?

Johnny Depp og Vanessa Paradis kranger så busta fyker.

LANGT NEDE: Både Vanessa Paradis og Johnny Depp er svært langt nede for tiden. Foto: FameFlynet Norway
LANGT NEDE: Både Vanessa Paradis og Johnny Depp er svært langt nede for tiden. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forholdet mellom superparet Johnny Depp (48) og Vanessa Paradis (39) er i ferd med å gå mot slutten. Det skriver nettstedet Radar Online.

Ifølge nettstedet har paret alvorlige problemer i forholdet, som de ikke virker å løse. De krangler konstant og nå spekuleres det i et snarlig brudd.

- Johnny takler ikke situasjonen så bra for tiden. Folk rundt ham engster seg over situasjonen hans fordi han og Vanessa er så langt nede. Forholdet går mot slutten, forteller en kilde.

Det hevdes også at skuespillerstjernen, som har barna Lily-Rose og Jack med Paradis, allerede har vært i kontakt med advokater.

- Han har vært i kontakt med advokater i det skjulte, for å finne ut av hvordan han kan komme seg ut av forholdet. De er ikke gift, men de har vært sammen i flere år og har barn sammen, så det er ikke så enkelt som å bare slå opp med hverandre.

Alt som for tiden skjer skal ikke være enkelt for skuespilleren å skjule.

- Han er en svært talentfull skuespiller, men det virker ikke som at han klarer å skjule hvor dårlig tingene er på hjemmebane.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Vil begraves i en tønne og la alle ta en slurk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer