LEVER I HÅPET: Realitystjernen Gunilla Persson lever fremdeles i håpet om at hun skal få beholde leiligheten sin på Manhattan. Foto: Engstrøm
LEVER I HÅPET: Realitystjernen Gunilla Persson lever fremdeles i håpet om at hun skal få beholde leiligheten sin på Manhattan. Foto: EngstrømVis mer

Kastes ut av leiligheten

«Svenska Hollywoodfruar»-stjernen Gunilla Persson tapte i retten.

SEOGHØR.NO: I 25 år har Gunilla Persson (52), kjent fra den svenske realityserien «Svenska Hollywoodfruar», hatt en leilighet i New York. Nå er det slutt.

Etter en ti måneder lang kamp i retten, som har kostet den svenske TV-stjernen en halv million kroner, blir hun nå kastet ut fra takleiligheten på Manhattan.

Gunilla tapte rettsaken 11.februar og måtte ifølge rettspapirene være ute av leiligheten 21.februar.

- Men jeg har anket. De kan uansett ikke kaste meg ut før anken har blitt behandlet, sier Persson til Aftonbladet.

KASTET UT: Gunilla og datteren må mest sannsynlig flytte ut av leiligheten hun har hatt i 25 år. Foto: Getty Images/Getty Images/All Over Press
KASTET UT: Gunilla og datteren må mest sannsynlig flytte ut av leiligheten hun har hatt i 25 år. Foto: Getty Images/Getty Images/All Over Press Vis mer

På papiret ser det ifølge avisen derimot ut som om realitystjernen ikke har noe annet valg. Under en fjerdedel av anker ender med å få en annerledes domfellelse.

Men Gunilla lever i håpet til slaget er tapt.

- Jeg lever i håpet. At man skal se at dommeren begikk flere feil under rettsaken. Skjer ikke det fyker jeg ut så fort som mulig.

At Persson leier en villa i Los Angeles er ingen trøst.

- Den skaffet jeg bare fordi jeg skulle være med i TV-serien «Svenska Hollywoodfruar», sier Persson til avisen.

Striden har pågått siden juni i fjor, da uleieren sa opp kontrakten. Men Gunilla hevder at utleieren ikke har den muligheten.

- Det fins ingen rettferdighet i denne saken. Jeg har lært en ting av dette. Man skal aldri leie stedet man bor, man skal eie sitt eget hjem, sier TV-stjernen til Aftonbladet.

LES OGSÅ:   Mann angrep datteren på toalett