TILBAKE I FENGEL: Blake Fielder-Civil må sitte i fengsel til 2010, etter at han ikke klarte å holde seg rusfri under prøveløslatelsen. Foto: STELLA PICTURES
TILBAKE I FENGEL: Blake Fielder-Civil må sitte i fengsel til 2010, etter at han ikke klarte å holde seg rusfri under prøveløslatelsen. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Kastes tilbake i fengsel

Amy Winehouses ektemann klarte ikke å holde seg dopfri...

SEHER.NO: Amy Winehouses ekteskap til narkomane Blake Fielder-Civil (26) har knaket i kantene siden han i juli ble dømt til 27 måneders fengsel for å ha angrepet en pubvert.

"Rehab"-sangeren Amy (25) har lenge signalisert at hun vil bryte med Blake for å klare å kvitte seg med sine egne rusproblemer.

Og nå kan forholdet ha fått det endelige nådestøtet, etter at Blake - som har vært løslatt på prøve  siden 5. november for å gå på en avvenningsklinikk - strøk på en ny doptest.

Dermed bar det rett tilbake i fengsel, men ikke uten dramatikk.

Da han innså at han nå må sitte bak murene fram til 2010, stakk Fielder-Civil ifølge The Sun fra politiet, for å besøke Amy Winehouse på sykehuset.

Winehouse har vært på sykehuset i over en uke, etter at hun kollapset på byen etter en opprivende krangel med ektemannen.

- Blake stakk av. Siden han skulle tilbake i fengsel uansett, følte han at han ikke hadde noe å tape. Han dukket opp på sykehuset, og helvete brøt løs. Han ba Amy om å tilgi ham, sier en kilde til avisa.

Amy Winehouse skal ikke ha besøkt ektemannen en eneste gang mens han har vært på avvenning, og nektet først å betale de drøye 300 000 kronene oppholdet kostet.

Og ifølge sine nærmeste venner er hun ikke lei seg for at ektemannen nå er tilbake i fengsel.

- Nå som han er ute av bildet, kan hun konsentrere seg om å få livet sitt tilbake på skinner igjen, sier en kilde til The Sun.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Innrømmer at han ødela Amys liv

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.