BRUDD: TV-stjernen og skuespilleren Ricki Lake skal skilles fra ektemannen Christian Evans.  Foto: All Over
BRUDD: TV-stjernen og skuespilleren Ricki Lake skal skilles fra ektemannen Christian Evans. Foto: All OverVis mer

Kaster ut ektemannen for godt

To uker etter bruddet, har talkshow-dronningen Ricki Lake bedt om skilsmisse.

SEOGHØR.NO: To uker etter at det ble kjent at Ricki Lake og ektemannen Christian Evans ikke lenger bodde sammen, har den kvinnelige TV-stjernen bedt om skilsmisse.

Grunnen skal ifølge rettsdokumenter People har fått tak i, være «uforenelige forskjeller».

I april 2012 giftet TV-stjernen Ricki Lake (46) seg med Evans i en hemmelig seremoni.

Men for to uker siden kastet Lake ektemannen ut av leiligheten i Marina Del Rey, California etter at ekteskapsproblemene hadde tårnet seg opp den siste tiden, forteller en kilde nær paret til nettstedet Radaronline.

90-TALLS STJERNE: Ricki Lake ble populær også i Norge på 90-tallet, med sitt TV-program «The Ricki Lake Show». Foto: All Over Press
90-TALLS STJERNE: Ricki Lake ble populær også i Norge på 90-tallet, med sitt TV-program «The Ricki Lake Show». Foto: All Over Press Vis mer

- Ricki konfronterte Christian om en impulstur han tok til Ibiza alene forrige måned. Og han ringte ikke på bursdagen hennes (Lake har bursdag 21. september, journ.anm.).

Den tidligere «The Ricki Lake Show»-programlederen skal ha hatt et hemmelig møte med en skilsmisseadvokat før hun tok avgjørelsen om å avbryte ekteskapet.

- Hun er knust. Fullstendig knust, fortsetter kilden.

Rømte til eksen

- Rickis mor og far har besøkt leiligheten denne uken for å trøste henne. Men hun er knust, og hun er blitt sett ute på terrassen sin med havutsikt mens hun har vrengt sjela si til venner over mobiltelefonen, hevder en annen kilde til nettstedet.

Ektemannens reaksjon på ekteskapsproblemene gjør neppe situasjonen enklere å takle for Lake, som på bloggen sin sverget på at hun aldri ville gifte seg igjen etter sin første skilsmisse for ti år siden.

BEDRE TIDER: Ricki Lake og Rob Sussman var gift i omlag ti år. Her er de to avbildet som nyforelsket kjærestepar i 1994. Foto: Lynn Goldsmith/Corbis/All Over Press
BEDRE TIDER: Ricki Lake og Rob Sussman var gift i omlag ti år. Her er de to avbildet som nyforelsket kjærestepar i 1994. Foto: Lynn Goldsmith/Corbis/All Over Press Vis mer

- Christian har søkt tilflukt hjemme hos ekskjæresten Deanna Alexander, som han har barn med, avslører innsidekilden til RadarOnline.

Tidligere har Ricki Lake kun hatt lovord å komme med om ektemannen Christian Evans.

- Jeg er hodestups forelsket. Han er en nobody, men han er noen for meg. Han er alt for meg, har 46-åringen fortalt tidligere ifølge RadarOnline.

«Hairspray»-skuespilleren var gift med kunstneren Rob Sussman fra 1994 til 2005. De to har sønnene Milo Sebastian (17) og Owen Tyler (13) sammen.

Lake begynte å date Evans sommeren 2010, og våren 2011 ble de forlovet.

 

 

LES OGSÅ: Forsvunnet skuespiller funnet død

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.