Phil Collins:

- Kaster ut ekskona etter hemmelig bryllup

Phil Collins og ekskona Orianne Cevey fant tilbake til hverandre i 2016. Nå skal forholdet nok en gang være over.

OVER OG UT: Phil Collins vurderer å gå rettens vei for å kaste ut ekskona. Foto: Larry Marano/ REX/ NTB
OVER OG UT: Phil Collins vurderer å gå rettens vei for å kaste ut ekskona. Foto: Larry Marano/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

Phil Collins (69) er kanskje aller mest kjent for sin forrykende musikkariere blant annet som trommeslager og vokalist i det engelske rockebandet Genesis. Det er derimot ikke å legge skjul på at den prisvinnende musikeren også har skapt overskrifter med privatlivet sitt.

Collins har blant annet giftet seg hele tre ganger, sist med Orianne Cevey (46) i 1999. Paret var offisielt gift frem til 2008, og rakk i løpet av årene å få to barn sammen - Nicholas (19) og Matthew (15).

Selv om paret skilte seg i 2008, fant de tilbake til hverandre i 2016 etter at Cevey måtte tilbringe flere måneder på sykehus. Nå skal imidlertid lykken ha brast igjen.

Utkastelsesordre

Frem til nå har Cevey vært bosatt i en villa i Miami, et hjem som visstnok eies av Collins, ifølge TMZ. 69-åringen skal derimot ikke ha noe ønske om at ekskona blir boende, og ifølge nettstedet skal hun ha fått frem til forrige fredag på å flytte ut av hjemmet.

RIV I HJERTET: I Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Det skal hun derimot ikke ha gjort, og kilder forteller til TMZ at hun blant annet har skiftet kodene på sikkerhetssystemet. Hun skal også ha bedt han se på vilkårene bak skilsmissen i 2008, som for øvrig skal ha kostet Collins over 46 millioner dollar.

Det tilsvarer over 420 millioner norske kroner.

Nettstedet har videre fått opplyst at Collins nå går rettens vei og ønsker en begjæring på utkastelse av ekskona, som altså ikke flytter ut frivillig.

Giftet seg i all hemmelighet

Bakgrunnen for at Collins nå vil bli kvitt ekskona for godt, er ukjent. Flere utenlandske medier, deriblant The Sun, hevder derimot at Cevey har giftet seg på nytt - og det i all hemmelighet.

Avisen, som hevder at de har tilgang på vigselsattesten, skriver at Cevey opplyste Collins om at hun skulle på en forretningsreise, men isteden skal ha reist til Las Vegas og giftet seg med en forretningsmann ved navn Thomas Bates i august.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Ceveys advokat, Frank Maister, fortalte nylig til The Sun at de ikke gir seg uten kamp.

- Vi vil ta oss av Mr. Collins i retten, ikke gjennom en sladrespalte, skal han ha uttalt til avisen.

Turbulent kjærlighetsliv

At det tidligere ekteparet nok en gang har skilt lag kommer kanskje ikke som et sjokk for enkelte. Både Collins og Cevey er kjent for sine turbulente kjærlighetsliv og begge har vært innom flere partnere i løpet av livet.

Som nevnt har Collins vært gift tre ganger. I 1975 giftet han seg med kanadiske Andrea Bertorelli (69). Da var Collins 24 år gammel, og i løpet av forholdet adopterte han Bertorellis datter, Joely Collins (48). De fikk også sønnen Simon Collins (44) sammen, før paret skilte seg i 1980.

Fire år senere giftet han seg derimot med sin andre kone, Jill Tavelman. De var gift frem til 1996, og i løpet av ekteskapet fikk de datteren Lily Collins (31), som for øvrig er skuespiller og kjent fra filmer som «Skyggejegerne» og «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile».

Hvis det stemmer at Ceve nå har giftet seg på nytt, blir det hennes tredje ekteskap. Etter skilsmissen med Collins i 2008 giftet hun seg nemlig med aksjemegleren Fouad Mejjati, men skilte seg fra ham da hun fant tilbake til Collins igjen i 2016.

LES OGSÅ: Ble fastklemt: - Sjåføren ga faen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer