Phil Collins:

- Kaster ut ekskona etter hemmelig bryllup

Phil Collins og ekskona Orianne Cevey fant tilbake til hverandre i 2016. Nå skal forholdet nok en gang være over.

OVER OG UT: Phil Collins vurderer å gå rettens vei for å kaste ut ekskona. Foto: Larry Marano/ REX/ NTB
OVER OG UT: Phil Collins vurderer å gå rettens vei for å kaste ut ekskona. Foto: Larry Marano/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

Phil Collins (69) er kanskje aller mest kjent for sin forrykende musikkariere blant annet som trommeslager og vokalist i det engelske rockebandet Genesis. Det er derimot ikke å legge skjul på at den prisvinnende musikeren også har skapt overskrifter med privatlivet sitt.

Collins har blant annet giftet seg hele tre ganger, sist med Orianne Cevey (46) i 1999. Paret var offisielt gift frem til 2008, og rakk i løpet av årene å få to barn sammen - Nicholas (19) og Matthew (15).

Selv om paret skilte seg i 2008, fant de tilbake til hverandre i 2016 etter at Cevey måtte tilbringe flere måneder på sykehus. Nå skal imidlertid lykken ha brast igjen.

Utkastelsesordre

Frem til nå har Cevey vært bosatt i en villa i Miami, et hjem som visstnok eies av Collins, ifølge TMZ. 69-åringen skal derimot ikke ha noe ønske om at ekskona blir boende, og ifølge nettstedet skal hun ha fått frem til forrige fredag på å flytte ut av hjemmet.

Det skal hun derimot ikke ha gjort, og kilder forteller til TMZ at hun blant annet har skiftet kodene på sikkerhetssystemet. Hun skal også ha bedt han se på vilkårene bak skilsmissen i 2008, som for øvrig skal ha kostet Collins over 46 millioner dollar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer