KUN I OLABUKSA: Kate Moss poserer svært lettkledd i den nye vår/sommer kampanjen for Liu Jo Jeans. Foto: Stella Pictures
KUN I OLABUKSA: Kate Moss poserer svært lettkledd i den nye vår/sommer kampanjen for Liu Jo Jeans. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kaster toppen i ny reklame

Kate Moss viser sine unge modellkolleger ryggen i ny reklamekampanje. Se alle bildene her!

Publisert
Se alle bildene fra Kate Moss' fotoshoot nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Britiske Kate Moss (37) har i over 20 år vært en av verdens mest ettertraktede modeller, og viser ingen tegn til å slakke ned på tempoet.

I sin nye reklamekampanje for klesmerket Lio Jo viser Moss at hun til tross for narkotikakskandaler og et til tider hektisk partyliv, fremdeles er i toppform.

På flere bilder for Liu Jo Jeans, som er tatt av fotografen Mario Sorrenti, kaster hun blant annet toppen, og ser ikke ut til å bekymre seg resultatet.

Fotoserien har fått rosende omtale på flere moteblogger, og oppdragsgiverne legger heller ikke skjul på sin begeistring for resultatet.

- Hun er den mest elegante modellen i vår tid, sier markedssjef Christiano Sturnioli ifølge Fashionmag.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kate Moss gifter seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer