FØRST: På de første bildene som ble lansert i forbindelse med Jennifer Anistons nye parfyme, var hun ganske tildekket - men så lot skuespillerinnen håndkleet falle. Foto: DISTR. STELLA PICTURES
FØRST: På de første bildene som ble lansert i forbindelse med Jennifer Anistons nye parfyme, var hun ganske tildekket - men så lot skuespillerinnen håndkleet falle. Foto: DISTR. STELLA PICTURES Vis mer

Kaster toppen i ny parfymereklame

Slik selger man sitt eget produkt...

SEHER.NO:  «The Bounty Hunter»-stjernen Jennifer Aniston (41) har lansert sin helt egen parfyme, «Lolavie». I anledningen har hun latt seg fotografere toppløs.

«Lolavie» er et organisk produkt uten tilsetningsstoffer. Aniston beskriver parfymen som en ikke-parfyme på grunn av dens naturlighet.

Samme naturlighet er det over de lettkledde bildene av skuespillerinnen, hvor hun ikke er dekket av noe annet enn et hvitt skjørt.

- Jeg vil at folk skal bryte ut «Hva er det? Du lukter så godt!» Men aller mest ville jeg at den skulle lukte naturlig, har Aniston tidligere sagt til WWD.

Parfymens navn kan grovt oversettes til «å le av livet». Den blir lansert på Harrods førstkommende onsdag, hvor «Lolavie» vil bli solgt eksklusivt.

Bildene ble tatt i Cabo San Lucas, Mexico, som er stjernens favorittsted, skriver Daily Mail.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Knust av Jennifers nye romanse