GJØR SOM CHRISTINA RICCI: Christina Ricci (i midten) ante ikke at bildet av henne i kjøleskapet skulle starte en ny trend på Instagram. Foto: Instagram
GJØR SOM CHRISTINA RICCI: Christina Ricci (i midten) ante ikke at bildet av henne i kjøleskapet skulle starte en ny trend på Instagram. Foto: InstagramVis mer

Kaster seg på ny Instagrambølge

Filmstjernen Christina Ricci har skapt ny farsott blant kjendisene.

SEOGHØR.NO: Kjendiser kaster seg nå på Instagrambølgen etter at Christina Ricci (33) la ut bilder av seg selv i kjøleskapet.

Den store stjernen er ganske petit i kroppen, og nå lar hun det gå sport i at hun er så liten at hun nærmest får plass over alt.

NY TAGTREND: «Bukser hadde nok vært mer hensiktsmessig... Men jeg så muligheten, og tok den», skrev skuespiller Christina Ricci på bilde nummer to i #riccing-serien.
NY TAGTREND: «Bukser hadde nok vært mer hensiktsmessig... Men jeg så muligheten, og tok den», skrev skuespiller Christina Ricci på bilde nummer to i #riccing-serien. Vis mer

RUMPA I TROMMELEN: Hollywood-kjendisen er så liten at hun får plass på de merkeligste steder.
RUMPA I TROMMELEN: Hollywood-kjendisen er så liten at hun får plass på de merkeligste steder. Vis mer

24. november la hun ut et Instagrambilde av seg selv, halvveis inn i en vaskemaskin, med bildeteksten «Å være liten har sine fordeler. Se opp for min nye fotoserie 'der får jeg plass'».

Noen dager senere kom neste bilde i serien – denne gangen i et kjøleskap.Også andre amerikanske kjendiser har fått øynene opp for den nye trenden, med TV-prgramlederne Kelly Ripa (43) og Michael Strahan (42) i spissen.

«Se hvem andre som får plass på små steder. #riccing under bordet», skrev den nesten to meter lange tv-verten, Michael, da han la ut et bilde av seg selv på det populære nettstedet.

Ikke lenge etter fulgte kollegaen Kelly opp med et bilde av seg selv under kontorpulten.