Kaster seg på ny Instagrambølge

Filmstjernen Christina Ricci har skapt ny farsott blant kjendisene.

GJØR SOM CHRISTINA RICCI: Christina Ricci (i midten) ante ikke at bildet av henne i kjøleskapet skulle starte en ny trend på Instagram. Foto: Instagram
GJØR SOM CHRISTINA RICCI: Christina Ricci (i midten) ante ikke at bildet av henne i kjøleskapet skulle starte en ny trend på Instagram. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendiser kaster seg nå på Instagrambølgen etter at Christina Ricci (33) la ut bilder av seg selv i kjøleskapet.

Den store stjernen er ganske petit i kroppen, og nå lar hun det gå sport i at hun er så liten at hun nærmest får plass over alt.

NY TAGTREND: «Bukser hadde nok vært mer hensiktsmessig... Men jeg så muligheten, og tok den», skrev skuespiller Christina Ricci på bilde nummer to i #riccing-serien.
NY TAGTREND: «Bukser hadde nok vært mer hensiktsmessig... Men jeg så muligheten, og tok den», skrev skuespiller Christina Ricci på bilde nummer to i #riccing-serien. Vis mer

RUMPA I TROMMELEN: Hollywood-kjendisen er så liten at hun får plass på de merkeligste steder.
RUMPA I TROMMELEN: Hollywood-kjendisen er så liten at hun får plass på de merkeligste steder. Vis mer

24. november la hun ut et Instagrambilde av seg selv, halvveis inn i en vaskemaskin, med bildeteksten «Å være liten har sine fordeler. Se opp for min nye fotoserie 'der får jeg plass'».

Noen dager senere kom neste bilde i serien – denne gangen i et kjøleskap.Også andre amerikanske kjendiser har fått øynene opp for den nye trenden, med TV-prgramlederne Kelly Ripa (43) og Michael Strahan (42) i spissen.

«Se hvem andre som får plass på små steder. #riccing under bordet», skrev den nesten to meter lange tv-verten, Michael, da han la ut et bilde av seg selv på det populære nettstedet.

Ikke lenge etter fulgte kollegaen Kelly opp med et bilde av seg selv under kontorpulten.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer