Jennifer Lopez

Kaster klærne

Jennifer Lopez deler nakenbilde på Instagram.

NAKENT: Sangstjerna kaster klærne i forbindelse med ny lansering. Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / NTB
NAKENT: Sangstjerna kaster klærne i forbindelse med ny lansering. Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / NTB Vis mer
Publisert

17.juli meldte flere medier at sangstjerne Jennifer Lopez (53) og skuespiller Ben Affleck (49) hadde skaffet seg en ekteskapslisens i Las Vegas. Én dag seinere kunne imidlertid paret selv overraske fansen da de bekreftet at de hadde gitt hverandre sitt «ja».

- Vi gjorde det. Kjærlighet er vakkert. Kjærlighet er hyggelig. Og det viser seg at kjærligheten er tålmodig. 20 år med tålmodighet, skrev Lopez i et personlig nyhetsbrev kalt «On The JLo», der paret avslørte at de hadde giftet seg.

Nå vekker 53-åringen oppsikt atter igjen etter at hun kaster klærne i en ny Instagram-video.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Jubilant

Nakne Lopez dukket nemlig opp i forbindelse med stjernens skjønnhetsmerke JLo Beauty, som nylig lanserte en krem for rumpa.

Her tok hun anledningen til å kle av seg for å vise sin anerkjente figur til sine 219 millioner følgere.

«Vi gir all denne omsorgen og oppmerksomheten til huden i ansiktet vårt, men noen ganger forsømmer vi kroppen», innleder hun Instagram-innlegget.

«Det var viktig for meg å lage en hudpleierutine for kroppen for å møte dens spesifikke og unike behov, og vi begynte med rumpa!», skriver hun videre.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez byr på seg selv i musikkvideo. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

Videoen som viser sangfuglen smøre seg med hudkrem i ulike poseringen har i skrivende stund fått over 800.000 likerklikk. Videoen har også sanket inn hele 18.3 millioner visninger.

JLo, som er godt kjent for sin egen bakdel, la vekt på at «sexy vitenskap» står bak produktet, og at hun valgte 53-årsdagen for å lansere kremen.

Instagramkontoen @jlobeauty har også valgt å endre profilbilde der man ser jubilantens nye nakenbilde.

Byttet navn

Som nevnt er «Jenny From the Block»-sangeren nylig gift, noe som skjedde helt under radaren.

- Akkurat som vi ønsket. I går kveld fløy vi til Vegas, sto i kø for lisens med fire andre par, alle på vei til verdens brullypshovedstad, forklarte 53-åringen i nyhetsbrevet.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

I likhet med flere andre par valgte også sangeren å ta etternavnet til sin utkårede, og ekteskapslisensen avslørte at hun nå heter Jennifer Lynn Affleck.

Stjerneparet var blant Hollywoods heteste par tidlig på 2000-tallet, og duoen fikk raskt kallenavnet «Bennifer». Lykken skulle ikke vise seg å vare for den kjente duoen, for i 2004 skilte de lag etter bare to års forlovelse.

Siden den gang har stjernene vært i andre forhold, men i fjor fant de tilbake til hverandre. I vår kom nyheten om at paret var forlovet - igjen.

LES OGSÅ: Isabelle Eriksen: - Nå er hun ute av sekken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer