Kaster klærne på Vogue-forsiden

Kort tid etter at hun ga seg som runway-modell, viser Gisele Bundchen seg uten en tråd.

NAKEN PÅ COVERET: Gisele Bundchen lar klærne falle, og stiller naken på coveret til brasilianske Vogue. Foto: Stella Pictures
NAKEN PÅ COVERET: Gisele Bundchen lar klærne falle, og stiller naken på coveret til brasilianske Vogue. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: For mindre enn to uker siden avsluttet den brasilianske supermodellen Gisele Bundchen (34) karrieren som runway-modell.

FOR SISTE GANG: For to uker siden gjorde Bundchen sitt aller siste runway-show. Foto: Stella Pictures
FOR SISTE GANG: For to uker siden gjorde Bundchen sitt aller siste runway-show. Foto: Stella Pictures Vis mer
MANNEN I SALEN: Bundchens ektemann, Tom Brady, var på plass blant publikum for å støtte kona under det siste runway-showet. Foto: Stella Pictures
MANNEN I SALEN: Bundchens ektemann, Tom Brady, var på plass blant publikum for å støtte kona under det siste runway-showet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det gjorde hun under moteuka i Sao Paulo.

Men det betyr ikke at den vakre modellen ligger på latsiden. Nå er hun nemlig aktuell på forsiden av brasilianske Vogue.

På forsiden viser hun seg splitter naken.

«Tobarnsmoren er helt naken på forsiden av bladet, og viser fram sin veltrente kropp fra siden, og armene er det eneste som dekker brystene», skriver nettstedet Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.


En stolt Bundchen har også lagt ut bilde av forsiden på sin egen Instagram-side.

«Min 20 år lange karriere feires på forsiden av Vogue Brasil. Tusen takk til alle som har tatt del i denne spesialutgaven», skriver hun til bildet.

Bundchen har vært verdens best betalte supermodell siden 2004. Da hun gjorde sin siste opptreden på catwalken, satt modellens ektemann Tom Brady (37) i salen og applauderte. De to giftet seg i 2009, og sammen har de barna Benjamin (5) og Vivian (2 1/2).

- Jeg respekterer kroppen min. Det er et privilegium å kunne gi seg. Dessuten vil jeg få tid til andre prosjekter, sa Bundchen.


LES OGSÅ: Her går Gisele nedover catwalken for aller siste gang