Kaster klærne på Facebook

«My work: begynner å hjelpe nå», skriver Lene Alexandra Øien.

Foto: Rolf-Ørjan Høgset
Foto: Rolf-Ørjan Høgset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Lene Alexandra Øien (30) har gjort suksess som personlig trener etter at hun i 2008 gikk til topps i TV 2-konkurransen «Skal vi danse».

Nå satser hun for fullt på jobben, og det har virkelig gitt resultater. På sin egen Facebook-side har Øien lagt ut et svært avslørende bilde av seg selv, som viser magemusklene.

«My work: begynner å hjelpe nå...»  skriver Lene Alexandra, og virker å være stolt av sin egen mage.

Det synes Øiens venner at hun har grunn til å være. Etter at hun la ut bildet, har de positive kommentarene strømmet på, og mange mener den tidligere glamourmodellen ser helt fantastisk ut.

Øien snakket selv ut om sin egen kropp for ikke lenge siden.

- Jeg er veldig fornøyd med min egen kropp. Jeg er mer fornøyd nå når jeg blir 30 enn da jeg var 20. Det er ikke sikkert kroppen min ser noe bedre ut, men jeg føler meg i alle fall bedre, sa hun til Dagbladet.

Til Seoghør.no sa hun også at hun for tiden føler seg bra.

- Det kommer av at jeg føler meg bedre på innsiden, og en kombinasjon av at jeg trener bra og spiser bra. Jeg har en generelt sunn livsstil, da føler man seg bedre, sa hun til Seoghør.no i oktober.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg var jo vant til å dytte puppene foran meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer