Ashley Graham:

Kaster klærne: - Ikke retusjert

Hylles av følgerne for nakenbilde.

KASTER KLÆRNE: Modell Ashley Graham har kledd av seg nok en gang - og hylles av følgerne. Foto: Shutterstock Editorial / Image Press Agency / NurPhoto / NTB
KASTER KLÆRNE: Modell Ashley Graham har kledd av seg nok en gang - og hylles av følgerne. Foto: Shutterstock Editorial / Image Press Agency / NurPhoto / NTB Vis mer
Publisert

Modell Ashley Graham (34) er ikke redd for å vise hud på sosiale medier, og har gjennom årene blitt hyllet for nettopp det.

Bare tre måneder etter at hun fødte tvillingene Malachi and Roman tidligere i år, ble hun hyllet for å vise frem den såkalte «mammakroppen». Hun har også sønnen Isaac (2) med ektemannen Justin Ervin (32).

Nå hylles modellen nok en gang, etter at hun tok til Instagram for å dele sin seneste magasinforside.

NAKENBILDE: Rockestjernen Tommy Lee la ut bilde av penisen sin på Instagram. Reporter: Celina Morken Vis mer

Deler nytt nakenbilde

Tidligere i august delte Graham et ufiltrert nakenbilde til sine 18,9 millioner Instagram-følgere. Nå gjør hun det imidlertid igjen, for å dele at hun har stilt opp på forsiden av magasinet Perfect.

I tillegg til tre bilder, hvor hun bare er iført Evas drakt, har Graham også delt en skjermdump av flere tekstmeldinger mellom seg selv og kvinnen bak magasinet, Katie Grand.

«Hei, Ashley, konseptuelt, hva tenker du om å ikke retusjere bildene?» skriver Grand.

NAKEN OG ALENE: I denne serien som sendes på Discovery+ skal deltakerne både date nakne og overleve i naturen. Video: Discovery+ Vis mer

«Personlig tenker jeg det er det beste valget! Bildene ser vakre ut og snakker for seg selv», skriver Graham, før Grand legger til at hun er enig.

Dermed skal også de publiserte bildene ha unngått en runde i Photoshop, noe modellen nå hylles stort for.

Hylles

I skrivende stund har innlegget fått over 560 000 likerklikk og 4500 kommentarer.

«Takk for at du får meg til å føle meg normal», skriver en.

«VAKKER! Takk, på vegne av alle kvinner. Du er fantastisk», skriver en annen, mens en tredje roser:

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

«Da jeg var på mitt tyngste og alle fikk meg til å føle meg grusom og mobbet meg for vekten, fikk du meg til å føle meg sett og hørt. Jeg har gått ned i vekt av helsemessige årsaker, men nå er jeg komfortabel med tigerstripene mine, cellulitter og alt som er å anse som «ikke perfekt». Du får mange av oss til å føle oss trygge i kroppen vår. TAKK for at du er du».

LES OGSÅ: - Dette er min 56-årige kropp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer