PÅ KJØRET: Barton har slitt med narkotika og alkoholavhengighet, og nå frykter hun at karrieren er over. Foto: All Over Press
PÅ KJØRET: Barton har slitt med narkotika og alkoholavhengighet, og nå frykter hun at karrieren er over. Foto: All Over PressVis mer

Kaster klærne i TV-serie

Men nå frykter skuespillerinnen at karrieren er over...

SEHER.NO: Nylig ble det kjent at "The O.C."-stjernen Mischa Barton (23) frykter at hennes karriere på TV allerede er slutt.

Etter å ha vært tvangsinnlagt på en psykiatrisk klinikk, har stjernen jobbet med TV-serien "The Beautiful Life", som handler om en gruppe mannlige og kvinnelige modeller som deler en leilighet i New York.

For et par uker siden ble det kjent at serien blir droppet etter bare to  episoder, og Barton skal ifølge kilder frykte at skuespillerkarrieren hennes nå henger i en tynn tråd.

Til tross for at det er kjent at serien skal tas av skjermen, gjorde 23-åringen i hvert fall alt hun kunne for at den skulle bli en suksess... 
 
I serien - som er produsert av skuespilleren Ashton Kutcher (31) - kaster Barton klærne i en scene, tilsynelatende backstage i forbindelse med et moteshow. I scenen er 23-åringen kun iført en svart truse, mens hun skjuler brystene med et tøystykke.

TV-seerne har imidlertid ikke trykket serien til sitt bryst, og premieren den 16. september ble bare sett av 1,4 millioner seere, mens oppfølgerepisoden ble sett av kun én million seere, skriver Celebrity Mania.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: -
Fryktet hun skulle ta sitt eget liv