SANGFUGL: I februar kom Lea Micheles album «Louder», og mandag denne uken ble musikkvideoen for låten  «On My Way» sluppet. Dette er fra en reklamekampanje for albumet. Foto: Stella Pictures
SANGFUGL: I februar kom Lea Micheles album «Louder», og mandag denne uken ble musikkvideoen for låten «On My Way» sluppet. Dette er fra en reklamekampanje for albumet. Foto: Stella PicturesVis mer

Kaster klærne i sexy musikkvideo

Lea Michele flørter hemningsløst med kjekkas i video for sin nye låt «On My Way».

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken slapp artist og skuespiller Lea Michele (27) musikkvideo for sin nye partylåt «On My Way».

I musikkvideoen flørter hun hemningsløst med en ukjent blond kjekkas, og stråler foran kamera.

Det er 10 måneder siden kjæresten og Glee-kollega Cory Monteith døde av en overdose. Han ble bare 31 år.

- Jeg har bare gode minner om ham. Han fikk meg til å føle som en dronning hver eneste dag. Jeg takker ham for at han var verdens beste kjæreste og fikk meg til å føle meg vakker, fortalte hun kort tid etter dødsfallet.

Lea Michele var rast tilbake på jobb etter sjokkdødsfallet, og fortalte tidligere i år under et åpenhjertig intervju med talkshow-dronning Ellen DeGeneres at å dra tilbake på jobb på «Glee»-settet hjalp henne i sorgprosessen:

- Det er denne sorgen som følger med meg hver dag, uansett hva jeg gjør. Jeg vil heller være på jobb sammen med dem jeg glade i, som også går igjennom dette, fortalte hun i februar.

Se musikkvideoen under:

I musikkvideoen, som er filmet i solfylte Palmdale, California, koser Lea Michele seg foran kamera.

- Hun er bekymringsløs, vill og supersexy i videoen!, skriver MTV, og også fansen, populært kalt Leanatics, er fra seg av begeistring.

På Twitter har 27-åringen spurt fansen hva de synes om musikkvideoen, og det er flere som naturlig nok hyller superstjernen. Enkelte av fansen innrømmer også at de har hatt problemer med å komme seg etter å ha sett den sexy musikkvideoen:

Hun har tidligere fortalt at hun ikke har noen problemer med nakenhet, og i videoen sitter hun blant annet uten en tråd i et badekar.

- Jeg er veldig komfortabel med min egen kropp. Jeg har spilt på Broadway og der er alle nakne, fortalte hun i et intervju med Seventeen Magazine tidligere i år.

Dette er singelslipp nummer to fra albumet som har fått tittelen «Louder».

LES OGSÅ: Lea Michele kopierte Jenny Skavlans sexy kjole