Kaster klærne i rekordvideo

Lady Gagas nyeste filmprosjekt er et av hennes mest spesielle noensinne.

NAKEN FORAN KAMERA: Lady Gaga poserer uten en tråd i sin nye video «Marry the night» Foto: Interscope
NAKEN FORAN KAMERA: Lady Gaga poserer uten en tråd i sin nye video «Marry the night» Foto: Interscope Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den eksentriske popstjernen  lady Gaga er kjent for å lage spesielle musikkvideoer til sine hitlåter, men i videon til sin nyeste single «Marry the night» går hun lenger enn noensinne.

I nesten 14 minutter (!) får fansen se sitt idol blant annet fråtse i frokostblanding, spille piano naken og farge håret sitt blått i badekaret.

Store deler av filmen - som er lady Gagas lengste musikkvideo - består kun av en monolog som lady Gaga leser opp, før den etter hvert går over til selve sangen som den skal promotere.

Selv om musikkvideoen ennå ikke er offisielt lansert, har den allerede dukket opp på flere nettsteder.

Se videoen her!

Lady Gaga har ifølge Daily Mail tidligere ha sagt at «Marry the night» er inspirert av tomheten hun følte da hun ble vraket av sitt første plateselskap Island Def Jam.

- Det var en av de verste dagene i livet mitt. Det skjedde kjapt, men det virket som om det varte i en evighet.

Hun hevder at de mange nakenscenene i videoen har en naturlig forklaring. Siden hun var naken da hun fikk beskjeden, ville hun også være det på film.

- Det var det mest ærlige øyeblikket for meg. Jeg ba dem bare la kamera gå, så jeg kunne gå inn og ut av øyeblikket, sier hun til E! News ifølge Daily Mail.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dro på byen uten bukse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer