Kaster klærne i pelsprotest

Olivia Munn gjør alt for å redde dyr.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den sexy «Iron man 2»-stjernen Olivia Munn (31) forvirrer bilister i Los Angeles om dagen. Skuespilleren poserer nemlig naken på store billboards over hele filmbyen.

Men Olivia gjør ikke dette for å vise frem sin veldreide kropp, hun kaster klærne for å skaffe oppmerksomhet rundt dyrs rettigheter. De sexy plakatene er en del av dyrevernsorganisasjonen PETAs siste kampanje mot pels.

«Hvem trenger pels for å være vakker? Jeg vil heller være naken enn å gå med pels» står det på plakaten. 

31-åringen har også laget en video for å eksponere Kinas voksende pelsnæring.

- Jeg er stolt av min kinesiske bakgrunn, men det knuste meg da jeg skjønte hvor mange dyr som lider og dør på kinesiske pelsfarmer, og det er ingen straffer for dette dyremisbruket, sier hun til Us Weekly.

Munn er langt fra den første som stiller opp naken for PETA. Andre stjerner som Khloé Kardashian og Elisabetta Canalis har også slått et slag for dyrene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han har vært ulykkelig i to år  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer