Kaster klærne i ny video

Rihanna blottlegger seg selv i musikkvideoen til låten «Stay».

NAKEN: Tirsdag denne uken ble musikkvideoen til låten «Stay» sluppet.  Foto: YouTube
NAKEN: Tirsdag denne uken ble musikkvideoen til låten «Stay» sluppet. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se «Stay»-musikkvideoen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Tirsdag denne uken slapp Rihanna (24) musikkvideoen til R&B-balladen «Stay», som er den niende sangen på hennes siste album Unapologetic.

Skjønnheten fra Barbados opptrådde for første gang med «Stay» på Saturday Night Live i november i fjor, og har siden fremført den under 777-turneen, samt britiske X Factor.

Men nå er altså videoen her, og for Rihanna-fans verden over har spenningen vært stor for hvordan hun kom til å visualisere den vakre låten hun synger med artist Mikky Ekko.

Uten at Rihanna selv har bekreftet det, får man inntrykk av at hun med teksten, som er skrevet av Mikky Ekko og Justin Parker, synger til kjæresten Chris Brown (23):

«Round and round and round and round we go
Now tell me, now tell me, now tell me, now you know
Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
and it takes me all the way
I want you to stay»

Det er jo en kjentsak at de unge artistene de siste årene har hatt et turbulent forhold til hverandre, etter at Rihanna i 2009 ble banket opp av Brown som følge av en krangel etter Grammy-utdelingen.


Men kjærligheten dem i mellom forble sterk, til tross for at «onde tunger» ikke forstår at Rihanna kan gå tilbake til en mann som banket henne.

Selv snakket 24-åringen ut hos talkshow-dronningen Oprah Winfrey (59) i fjor sommer, og fortalte at hun så på slagene som et rop om hjelp fra hennes daværende kjæreste.

- På den tiden følte jeg at alle hatet ham. Det var ganske forvirrende. For jeg hadde mistet min beste venn. Samme hvor sur og såret jeg var, følte jeg at han gjorde den tabben fordi han trengte hjelp. Men når alle kaller ham for et monster, er det ingen som vil hjelpe. Jeg var bekymret for han, fortalte hun til Oprah.

Siden den gang har Brown blitt dømt til å gjennomføre terapi, som det nå ser ut til at har hjulpet rapperen. Nå har paret funnet tilbake til hverandre igjen, og så lykkeligere ut enn noensinne da de to søndag forrige helg var sammen på Grammy-utdelingen i Los Angeles.

Der fremførte hun «Stay», og fikk stående applaus av en tydelig emosjonell Chris Brown etter endt opptreden.

Se «Stay»-musikkvideoen nederst i saken!
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer