Kaster klærne i ny TV-serie

Den britiske undertøysmodellen Kelly Brook virker skreddersydd for rollen i «One Big Happy».

AVKLEDD: Den britiske undertøysmodellen og skuespilleren Kelly Brook ser ut til å ha truffet blink med rollen som hemningsløse Prudence i den nye, Ellen DeGeneres-produserte komiserien «One Big Happy». Her i en scene fra traileren. Foto: IGN/ YouTube
AVKLEDD: Den britiske undertøysmodellen og skuespilleren Kelly Brook ser ut til å ha truffet blink med rollen som hemningsløse Prudence i den nye, Ellen DeGeneres-produserte komiserien «One Big Happy». Her i en scene fra traileren. Foto: IGN/ YouTube Vis mer

SEOGHØR.NO: Den yppige modellen og skuespilleren Kelly Brook (35) har tidligere innrømmet at brystene har bidratt til å definere karrieren hennes.

Og tydeligvis spiller formene hennes også en rolle i den britiske skjønnhetens nye TV-jobb.

I komiserien «One Big Happy», som har premiere på NBC 17. mars, spiller Brook den løsslupne Prudence, som gifter seg med Luke (Nick Zano) etter en kort og intens romanse.

Luke viser seg imidlertid å vente barn med sin lesbiske venninne Lizzy (Elisha Cuthbert), og dermed er det duket for en både komisk og a-typisk tilværelse for de tre.

TV-AKTUELLE: «One Big Happy»-trioen Elisha Cuthbert,  Nick Zano og Kelly Brook på pressemøte med NBC Universal i Pasadena, California fredag. Foto: Stella Pictures
TV-AKTUELLE: «One Big Happy»-trioen Elisha Cuthbert, Nick Zano og Kelly Brook på pressemøte med NBC Universal i Pasadena, California fredag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Ellen DeGeneres - som i 1997 stod frem som lesbisk i serien «Ellen» - er en av produsentene bak komiserien, og i den ferske traileren får man se flere av de beklemte situasjonene som oppstår.

I ett klipp får man se Kelly Brook i nettoen, dog med strategisk plassert sladding, mens hun spør «24»-stjernen Elisha Cuthberts (32) rollefigur om hvordan hun ville gjort det på «det lesbiske markedet».

- Jeg tror aldri jeg er blitt taksert, nemlig, sier Brook i scenen mens hun studerer kroppen sin.

- Du hadde gjort det... veldig, veldig bra, stotrer Cuthberts rollefigur himmelfallen frem.

Ifølge Daily Mail avslørte en innsidekilde i NBC til The Sun at en del av Brooks rolle i komiserien er nettopp å kaste klærne.

- Produsentene tenkte at Kelly ville være strålende og veldig morsom i rollen. Det er et pluss at hun er selvsikker og komfortabel med å vise frem kroppen sin, ettersom rollefiguren Prudence mangler alle hemninger, uttalte kilden før traileren ble sluppet fredag.

Se hele «One Big Happy»-traileren, introdusert av Ellen DeGeneres selv, nedenfor!

LES OGSÅ: - Det er et lite helvete