<strong>SER DU HVA DETTE ER REKLAME FOR?:</strong> Kate Moss bruker mye tid på å posere svært lettkledd i sin nye reklamefilm for leppestiftprodusenten Rimmel. Foto: Fra reklamefilmen
SER DU HVA DETTE ER REKLAME FOR?: Kate Moss bruker mye tid på å posere svært lettkledd i sin nye reklamefilm for leppestiftprodusenten Rimmel. Foto: Fra reklamefilmen Vis mer

Kaster klærne i ny reklamefilm

Den nygifte supermodellen Kate Moss bryr seg ikke om hva ektemannen synes... Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Kate Moss' nye reklamefilm nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Den britiske supermodellen Kate Moss (37) har brukt de siste månedene til å gifte seg og pleie kjærligheten med sin ferske ektemann - The Kills-rockeren Jamie Hince.

Men nå ser hvetebrødsdagene ut til å være over for Kate, som i en ny reklamefilm for leppestift-merket Rimmel viser at hun ikke har tenkt å slutte å sjokkere, selv om hun har blitt en gift kvinne.

I videoen - som skal promotere en ny kolleksjon som Kate Moss selv har vært med å utvikle - blir den britiske skjønnheten filmet mens hun kler av seg på vei inn til et foto-oppdrag, og deretter poserer toppløs rundt i garderoben.

Reklamefilmen skal ifølge Daily Mail ha blitt spilt inn før Kates bryllup. Avisa hevder imidlertid at Kate skal være mer opptatt av at leppestiftene hennes gjør suksess, enn hva ektemannen synes.

- Det er en farge for alle og for enhver anledning. Det var viktig for meg at de er komfortable å ha på seg, sier Moss til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ektemannen hater Kims sex-film

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer