Kaster klærne i ny reklamefilm

David Beckham viser kroppen under årets Super Bowl-finale.

NY KOLLEKSJON: Til glede for mange kvinner vil David Beckham på nytt prege reklameplakatene rundt omkring i verden i forbindelse med sin nye undertøyskolleksjon. Foto: REX/H&M/All Over Press
NY KOLLEKSJON: Til glede for mange kvinner vil David Beckham på nytt prege reklameplakatene rundt omkring i verden i forbindelse med sin nye undertøyskolleksjon. Foto: REX/H&M/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: David Beckham (38) er mange kvinners drømmemann. Fanskaren ble ikke mindre da den tidligere fotballspilleren begynte å kaste klærne for å selge egendesignet undertøy for H&M.

Nå får han nok snart enda flere fans. Beckham og H&M har nemlig kjøpt reklameplass under årets Super Bowl-finale i New Jersey.

Reklameplassene er blant verdens dyreste og det har tidligere blitt nevnt summer som 20 millioner kroner for 30 sekunders reklametid.

Se reklamefilmen her:

I den nye reklamefilmen viser den tidligere fotballstjernen seg både iført undertøy fra sin egen undertøyskolleksjon, men også helt uten en tråd.

- Det å få vist frem reklamefilmen under Super Bowl-finalen er det beste som kunne skje. Det finnes ikke noe større eller bedre enn det. Det er samtidig ganske skummelt, fordi det er så utrolig mange mennesker som kommer til å se den. Jeg er spent på hva de kommer til å syns om reklamefilmen, sier Beckham ifølge Daily Mail.

Reklamefilmen ble spilt inn med to forskjellige avslutninger. Den ene viser Beckham i undertøy, den andre uten en tråd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer