NY KOLLEKSJON: Til glede for mange kvinner vil David Beckham på nytt prege reklameplakatene rundt omkring i verden i forbindelse med sin nye undertøyskolleksjon. Foto: REX/H&M/All Over Press
NY KOLLEKSJON: Til glede for mange kvinner vil David Beckham på nytt prege reklameplakatene rundt omkring i verden i forbindelse med sin nye undertøyskolleksjon. Foto: REX/H&M/All Over PressVis mer

Kaster klærne i ny reklamefilm

David Beckham viser kroppen under årets Super Bowl-finale.

SEOGHØR.NO: David Beckham (38) er mange kvinners drømmemann. Fanskaren ble ikke mindre da den tidligere fotballspilleren begynte å kaste klærne for å selge egendesignet undertøy for H&M.

Nå får han nok snart enda flere fans. Beckham og H&M har nemlig kjøpt reklameplass under årets Super Bowl-finale i New Jersey.

Reklameplassene er blant verdens dyreste og det har tidligere blitt nevnt summer som 20 millioner kroner for 30 sekunders reklametid.

Se reklamefilmen her:

I den nye reklamefilmen viser den tidligere fotballstjernen seg både iført undertøy fra sin egen undertøyskolleksjon, men også helt uten en tråd.

- Det å få vist frem reklamefilmen under Super Bowl-finalen er det beste som kunne skje. Det finnes ikke noe større eller bedre enn det. Det er samtidig ganske skummelt, fordi det er så utrolig mange mennesker som kommer til å se den. Jeg er spent på hva de kommer til å syns om reklamefilmen, sier Beckham ifølge Daily Mail.

Reklamefilmen ble spilt inn med to forskjellige avslutninger. Den ene viser Beckham i undertøy, den andre uten en tråd.

Meningen er at fansen skal ha muligheten til å stemme på den av reklamefilmene de likte best på selskapets hjemmeside. Den av versjonene som står igjen som vinner vil bli avslørt etter Super Bowl-finalen og vil bli H&M og Beckhams nye reklamefilm.

BEUNDRENDE BLIKK: Flere mennesker samlet seg på gaten for å se opp på Beckham som poserte lettkledd på et hustak. Foto: All Over Press
BEUNDRENDE BLIKK: Flere mennesker samlet seg på gaten for å se opp på Beckham som poserte lettkledd på et hustak. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ:  Kaster klærne - igjen