Kaster klærne i ny reklame

Slik har du ikke sett Kirsten Dunst før.

LETTKLEDD: Kirsten Dunst poserer naken og sammen med en løve i den nye reklamen for parfymen Mon Jasmir Noir. Foto: All Over Press
LETTKLEDD: Kirsten Dunst poserer naken og sammen med en løve i den nye reklamen for parfymen Mon Jasmir Noir. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Spider-Man»-skuespilleren Kirsten Dunst (28) har de siste årene vært mer kjent for sin kamp for å bukt med sine rus-problemer enn prestasjonene foran kamera.

Men nå smiler livet igjen til 28-åringen. I forrige uke lanserte parfymemerket Bulgari sin nye reklamekampanje for duften Mon Jasmir Noir med en naken Kirsten som det store trekkplasteret.

På bildet poserer Kirsten kun tildekket med et lite silkelaken og med en løve ved siden av seg.

Bildet er det første av flere parfyme-produsenten planlegger med Dunst i hovedrollen.

Det er imidlertid ikke første gangen Bulgari kombinerer nakne kjendiskvinner og løver i sine reklamer.

I fjor ble en reklame med «Boogie Nights»-skuespiller Julianne Moore bannlyst av myndighetene i Venezia fordi de mente den var upassende.

Dunst håper nå at reklamen er et nytt trinn på veien tilbake til sin tidligere suksess.

- Jeg vet hvordan det er å miste seg selv, og ikke vite forskjellen mellom rett og galt, sa 28-åringen i desember til bladet BlackBook.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det var en grusom tid