Kaster klærne i ny reklame

Jennier Aniston bryter sine egne grenser.

NY STIL: Det siste året har Jennifer Aniston brutt sine egne grenser ved å takke ja til flere lettkledde oppdrag foran kamera. Foto: Stella Pictures
NY STIL: Det siste året har Jennifer Aniston brutt sine egne grenser ved å takke ja til flere lettkledde oppdrag foran kamera. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere «Venner for livet»-stjernen Jennifer Aniston har i mange år vært tilbakeholden med å stille opp i lettkledde scener på film og TV, men nå ser det ut til at 42-åringen har forandret mening.

I mai ble det kjent at Jennifer har spilt enn svært het undertøysscene til sin nye film «Horrible Bosses» og nå kaster skuespilleren toppen i en ny reklamekampanje for leskedrikken Smartwater.

Den sexy reklamekampanjen gjør ikke noe for å dempe Jennifer Anistons status som en av USAs mest ettertraktete ungkarskvinner, men tittelen kan snart være en saga blott.

I mai hevdet nemlig en kilde til nettstedet ShowbizSpy.com at Jennifer har begynt å date skuespilleren Justin Theroux, kjent fra filmer som «Zoolander», «Charlie's Angels» og «Mulholland Drive» .

Jen og Justin har akkurat begynt å date hverandre. De har kjent hverandre ganske lenge, men nå er de mer enn bare venner. Samtidig er de forsiktige og tar det rolig i begynnelsen.

Påstanden ble imidlertid kjapt avvist av Aniston, som er kjent for å verne om sitt privatliv.

 - Det X17 unnlot å skrive, var at det var tre andre personer tilstede under middagen. Det var en vennskapelig middag, sier Anistons talsperson til Us Weekly.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot kjæresteryktene.