SKANDALE ETTER SKANDALE: Lindsay Lohans fans spør seg nå hva som blir det neste opptrinnet fra filmstjernen. Foto: Stella Pictures
SKANDALE ETTER SKANDALE: Lindsay Lohans fans spør seg nå hva som blir det neste opptrinnet fra filmstjernen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kaster klærne i nettvideo

Lindsay Lohan sjokkerer med hete sengescener i "privat fest-film".

 Se Lindsays omstridte kortfilm nederst i artikkelen!


SEHER.NO: Filmstjernen Lindsay Lohan har de siste månedene vært mer kjent for sitt skandaleombruste privatliv enn innsatsen på filmlerretet, og nå sjokkerer 23-åringen igjen.

I en kortfilm kalt "Lindsay's private party" i regi av bladet Muse - poserer Lindsay både toppløs og naken i sengen med den mannlig modell Petey Wright, mens hun blant annet simulerer sex.

I tillegg til videoen har Lindsay også stilt opp på en svært lettkledd foto-shoot for bladet, hvor hun flørter hvor den bifile skuespilleren poserer avkledd med både menn og kvinner.

Til tross for at hun tidligere har vært behandlet på en avvenningsklinikk for sitt alkoholmisbruk, drikker Lindsay flere ganger vin i løpet av filmen, som nå er lagt ut på internett.


Nakenvideoen er den siste i en lang rekke skandaler fra Lohan, som de siste månedene blant annet har blitt beskyldt for å kline med Jessica Albas ektemann, har stemplet sin egen far som gal og dratt på fylla med sin 15 år gamle lillesøster.


- Det er det nærmeste vi kommer å se Lindsay spille inn porno, men med tanke på hvordan det går med henne, varer det neppe lenge før det skjer, skriver kjendisbloggen Egotastic.com i en kommentar til den siste videoen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: - Hun klarte knapt å åpne øynene