Kaster klærne i manneblad

Maria og Celeste fra TVNorges Mess TV likte ikke å bli kalt pripne...

KASTER KLÆRNE: Maria (t.v.) og Celeste liker ikke å skuffe seerne. Nå kaster de klærne i Vi Menn. Foto: Victoria Bryde, Seher.no
KASTER KLÆRNE: Maria (t.v.) og Celeste liker ikke å skuffe seerne. Nå kaster de klærne i Vi Menn. Foto: Victoria Bryde, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Hva har Mess TV-programlederne Celeste Myhrehagen (25) og Maria Eliseussen (21) til felles med Michael J. Fox' rollefigur i "Tilbake til fremtiden"? Ingen av dem liker å bli kalt pysete.


Og da seerne utfordret de to jentene i å kaste klærne i Vi Menn så Maria og Celeste sitt snitt til å bevise at de slett ikke er pripne - hvis minst 85 prosent av seerne var enige i at de skulle gjøre det.


- 87 prosent stemte for at vi skulle gjøre det, og det er veldig mange, sier Celeste til Seher.no. Onsdag skal hun og medprogramleder Maria fotograferes av mannebladet, men de bedyrer at de ikke kommer til å vise alt.


SE HER: Også Hollywood-stjerner kaster klærne!


- Heldigvis har vi begge hatt noen modelloppdrag før, men vi har aldri stått på forsiden av et manneblad, forteller Maria, som nå skal vise seg i undertøy for aller første gang.


Mess TV-duoen skal lade opp til onsdagens fotoseanse med å spraye seg brune og fjerne uønsket hårvekst. Men noen streng diett gir de blaffen i.


- Jeg skulle egentlig ikke spise sjokolade, men nå sprakk jeg, ler Celeste til Seher.no og fisker frem en sjokolade fra vesken.
 

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer