TILGIR EKS-KJÆRESTEN: Rihanna sier i intervjuet med Esquire at hun ikke lenger er sint på eks-kjæresten Chris Brown, som angrep henne i 2009. Foto: All Over Press
TILGIR EKS-KJÆRESTEN: Rihanna sier i intervjuet med Esquire at hun ikke lenger er sint på eks-kjæresten Chris Brown, som angrep henne i 2009. Foto: All Over Press Vis mer

Kaster klærne i herreblad

Denne gangen ble selv bikini for mye for Rihanna...

Publisert
Se video med Rihanna for Armani nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Kun tre uker etter at hun hisset på seg en britisk bonde ved gå toppløs i åkeren hans, vekker igjen popstjernen Rihanna (21) oppsikt med sin nakne kropp.

Denne gangen er det i en fotoshoot for herrebladet Esquire at «Umbrella»-sangerinnen har latt klærne falle, og kun dekket seg til med et par fikenblad.

- Dette gjør henne til verdens mest sexy kvinne, skriver The Sun i en kommentar til bildene.

Rihanna benytter også fotoshooten til å rekke ut en tilgivende hånd til eks-kjæresten Chris Brown.

Paret gjorde det i 2009 slutt etter at han mishandlet henne på vei til Grammy-utdelingen.

- Jeg er ferdig med å være sint. Jeg er glad for å se suksessen han har hatt i sin karriere, sier hun til Esquire ifølge Daily Mail.

I tillegg til den frekke fotoshooten for Esquire, er Rihanna i disse dager også aktuell i en ny kortfilm i regi av klesmerket Armani, hvor hun blant annet blir filmet mens hun skifter antrekk i en bil.

Til Armanis nettsted avslører Rihanna at hun ikke er sjenert over kroppen sin.

- Jeg føler meg sexy. Kroppen min er komfortabel og ikke usunn, så jeg vil bruke den til å slå meg løs, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bonde ba Rihanna kle på seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer