KASTER KLÆRNE: Slik ser det ut når Kelly Brook kaster klærne i filmen «Piranha 3D». Foto: Stella Pictures
KASTER KLÆRNE: Slik ser det ut når Kelly Brook kaster klærne i filmen «Piranha 3D». Foto: Stella Pictures Vis mer

Kaster klærne i 3-D

Den britiske modellen går nye veier i forsøket på å slå igjennom som skuespiller.

Se flere bilder av Kelly og trailer for hennes nye film nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Den britiske fotomodellen har flere ganger blitt kåret til en av Storbritannias vakreste kvinner, og kom i fjor på annen plass i en kåring blant britiske kvinner om hvilken kropp de helst ville ha.

Men selv om hun har hatt suksess som modell, har Kelly slitt med å oppfylle sin drøm om å bli en anerkjent filmskuespiller.

Nå håper hun at spektakulære nakenscener i den nye skrekkfilmen «Piranha 3D» skal gi filmkarrieren hennes et puff i riktig retning.

Som filmtittelen antyder, er filmen spilt inn med tredimensjonal teknologi, noe som betyr at publikum med de rette brillene på seg, får illusjonen av at skuespillerne spretter ut av skjermen.

Og for Kellys mange mannlige fans vil kanskje muligheten til å den mørkhårete skjønnheten tetter inn på seg enn noensinne, selv om filmen - som handler om en innsjø som blir invadert av dødelige pirajafisk - neppe regnes for å være blant neste års Oscar-favoritter...

Kelly selv har avvist at hun er avhengig av å kaste klærne på lerretet for å få filmroller.

- Dersom filmprodusentene ønsker å ha med med i roller på grunn av kroppen min og hvordan jeg ser ut, synes jeg det er helt fint, fordi det kommer ikke til å være sånn for alltid, sa hun etter den amerikanske premieren, ifølge Daily Mail.

Det er foreløpig ikke kjent om eller eventuelt når filmen vil bli satt opp på norske kinoer.

Se trailer for filmen nederst i artikkelen.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg trenger ikke undertøy

AVVISER AT HUN TRENGER KROPPEN FOR Å FÅ ROLLER: Dersom filmprodusentene ønsker å ha med med i roller på grunn av kroppen min og hvordan jeg ser ut, synes jeg det er helt fint, fordi det kommer ikke til å være sånn for alltid, sa Kelly Brook etter Foto: Stella Pictures
LETTKLEDDE SCENER: Kelly Brook har også tidligere dukket opp i lettkledde filmscener, men ikke med 3D-effekter. Foto: Stella Pictures
KASTER KLÆRNE: Slik ser det ut når Kelly Brook kaster klærne i filmen «Piranha 3D». Foto: Stella Pictures
TRUES AV DØDSFISK: I filmen «Piranha 3D» må Kelly Brook og flere andre badende ungdommer kjempe for livet på flukt fra kjøttetende fisk. Foto: Stella Pictures
KASTER TOPPEN: Også ute av vannet stiller Kelly opp i lettkledde scener. Foto: Stella Pictures