Kaster klærne for veldedighet

- Når jeg ser meg i speilet oppdager jeg ting jeg ikke vil se, sier den gravide filmstjernen Zoe Saldana.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren Zoe Saldana (36) stiller opp uten en tråd for det britiske magasinet Woman's Healths «The Naked Issue» i september.

Inntektene går til den veldedige kampanjen «Body For Life», skriver nettstedet DailyMail.

Til magasinet forteller Saldana, som poserte for magasinet før hun ble gravid, at hun har en avslappet holdning til sin egen kropp. Men som de fleste andre oppdager hun forandringer med seg selv ettersom årene går:

- De siste årene har jeg begynt å bry meg mindre. Kroppen min gir meg beskjed om at jeg må gi litt mer faen. Men det er vanskelig, for jeg er en atlet. Men jeg har lært å høre på meg selv, så hver gang jeg ikke føler for å gjøre ting som starter med «dette burde du gjøre», så lar jeg være, sier hun.

UTEN EN TRÅD: Skuespiller Zoe Saldana har kastet klærne i septemberutgaven av Woman's Healths «The Naked Issue», som går til innekt for den veldedige kampanjen Body For Life. Foto: Faksimile Woman's Health
UTEN EN TRÅD: Skuespiller Zoe Saldana har kastet klærne i septemberutgaven av Woman's Healths «The Naked Issue», som går til innekt for den veldedige kampanjen Body For Life. Foto: Faksimile Woman's Health Vis mer

- Kroppen min er mindre definert. Når jeg ser meg i speilet oppdager jeg også ting jeg ikke vil se, men min første reaksjon er å puste og tenke: «Jeg er en kvinne. Jeg er 36. Kroppen min forandrer seg». Men nå er jeg akkurat hvor jeg vil være. Jeg føler meg vakker på en måte jeg selv ikke gjorde da jeg trente som mest.

Giftet seg i rekordfart

Tidligere i sommer ble det kjent at Zaldana var gravid. Nå spekulerer blant andre E! Online i om det er to små som ligger i «Guardians of the Galaxy»-stjernens mage - siden magen vokser i rask fart.

- I 2012 sa Zaldana at hun ville ha mellom to fem barn, og nå er hun godt på vei, skriver nettstedet.

I fjor overrasket den vakre skuespilleren alle da hun i rekordfart giftet seg med den italienske kunstneren Marco Perego (35).

- Vi fant hverandre, og så fant vi kjærligheten. Det er det jeg elsker med vår historie. Jeg har troen på at det som skjer, det skjer, men hadde universet sagt: «Slapp av. Han kommer til å komme inn i livet ditt på et senere tidspunkt», hadde jeg vært fornøyd med å være på den reisen jeg var, sier hun til Women's Health.

LES OGSÅ: Saldana giftet seg i hemmelighet