Kaster klærne for Oslo by

«Homsepatruljen»s Adam Schjølberg strekker seg langt for å vise sin begeistring for hovedstaden. Hør hans nye singel - bare på Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Homsepatruljen»-programlederen Adam Schjølberg har stått på scenen siden barnsben av, og nå er han aktuell med en ny singel på plateselskapet MTG Music - en hyllest til Oslo by.

«Oslo By» er også navnet på den nye singelen.

Adam vant i 2007 sangkonkurransen «Sangstjerner» på TV3 - og uka etter fikk han frierbrev i postkassa.

Den allsidige mannen, som er stand-Up-komiker, stylist, frisør og artist har også tidligere gitt ut singel, da sammen med resten av gutta i «Homsepatruljen».

TV-stjernene laget en fengende versjon av 80-tallsklassikeren «You Spin Me Around», som endte helt oppe på 3. plass på VG-lista.

På coveret av sin nye singel stiller den sexy artisten i bar overkropp - med store indianerfjær på hodet. Adam er ikke redd for å vise fram sin nye flotte sommerkropp:

- Hvorfor kaster du klærne på coveret?
- Jeg er høvding i min egen by. Uansett om noe går på tverke tar Oslo meg imot med åpne armer. Sjefen i byen i mitt eget liv.

Du er singel - tror du noen prinser dukker opp?
- Kanskje på grunn av coveret, ler Adam.

- Jeg har brukt lang tid på å komme over det gamle bruddet. Men dette er en kjærlighetssang til Oslo - den handler ikke om å komme over et gammelt brudd.

Hva inspirerte deg til å lage sangen?

- Jeg hadde lyst å skrive noe, å bevise for meg selv at jeg kan. Det skulle egentlig ikke utgis, men da et plateselskap kom på banen, bestemte jeg meg for å gi den ut selv. Og så var det spesielt å skrive på norsk.

Målgruppen for singelen er alle innbyggerne i Norge:

- Jeg tror alle som føler at de har et eierskap til Oslo. Ung eller gammel spiller ingen rolle, sier Adam.

- Har du planer om å utgi egen plate?

- Vi får se. Det er alltid vanskelig å si. Jeg har nok materiale til å jobbe med et album, men det er tidlig å si akkurat nå.

Singelen slippes fredag 13. september på Itunes, Wimp og Spotify - men allerede nå kan du snikhøre på singelen på Seher.no øverst i artikkelen!

LES OGSÅ: Adam testet regnbuevodka