Kaster klærne for kunsten

"Sex og Singelliv"-stjernen kler seg naken igjen...

ALT FOR KUNSTEN: Det britiske nasjonalgalleriet setter nok stor pris på hjelpen de får fra "Sex og Singelliv"-stjernen. Foto: All Over Press
ALT FOR KUNSTEN: Det britiske nasjonalgalleriet setter nok stor pris på hjelpen de får fra "Sex og Singelliv"-stjernen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kim Cattrall (52) er mest kjent som mannfolkgale Samantha i "Sex og singelliv", og stjernen er heller ikke kjent for å være av den sjenerte typen i det virkelige liv.

52-åringen holder seg utrolig godt for alderen, og har heller ingenting imot å vise litt hud.

I fjor stilte Cattrall opp naken for å samle inn penger for å redde Titian-maleriet "Diane and Acteon" fra å bli solgt til det private markedet, slik at det skulle forbli i det britiske nasjonalgalleriet.

Nakenstuntet skaffet nok penger slik at galleriet kunne beholde kunstverket, og nå har Cattrall tydeligvis fått mersmak.

Ifølge Perez Hilton skal stjernen nå nemlig kaste klærne igjen for å redde et klassisk kunstverk. Denne gangen er det maleriet "Diana og Callisto" - også av kunstnerern Titian -hun kler av seg for.


Kim Cattrall er sammen med Sarah Jessica Parker (44), Cynthia Nixon (43) og Kristin Davis (44) i full gang med innspillingen av "Sex og Singelliv 2". Filmen skal etter planen ha premiere i mai 2010.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected] , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Vraket 24 år yngre mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer