Kaster klærne for kreftsaken

Kjendiskvinnene nølte ikke med å stille opp for den gode saken. Se bildene!

<strong>KUN MED ARMBÅND:</strong> Realitystjernen Kim Kardashian har stilt opp på flere bilder i den nye boken til inntekt for kreftsaken. Foto: Stella Pictures
KUN MED ARMBÅND: Realitystjernen Kim Kardashian har stilt opp på flere bilder i den nye boken til inntekt for kreftsaken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Hva har kjendiskvinner som «Gossip Girl»-skuespiller Leighton Meester, realitystjernen Kim Kardashian, filmstjernen Jessica Alba og flere andre til felles?

Ingen av dem nølte med å takke ja til å stille opp gratis på en sexy bildeserie for bildeboken «The Beauty Book for Brain Cancer».

Alle inntektene fra bildeboken - som er laget av fotogfrafen Darrien Tiestre, skal gå til de veldedighetsorganisjonene SNOG, som forsker på hjernesvulster, og Headrush, som jobber for å bedre behandlingen av hjernekreft.

I tillegg til de kjente kvinnene har også flere mannlige kjendiser, som popstjernen Justin Bieber og skuespilleren Liam Hemsworth, stilt opp for boka.

Se flere bilder av kjendisenes veldedighetsbilder nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lindsays Playboy-cover ble avslørt på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer