STILSKIFTE: Sangstjerner-deltaker Sigrid får en frekk og freidig makeover på NRKs nye reklameplakater. Foto: SCANPIX
STILSKIFTE: Sangstjerner-deltaker Sigrid får en frekk og freidig makeover på NRKs nye reklameplakater. Foto: SCANPIX Vis mer

Kaster klærne for jobben

Komiker Sigrid Bonde Tusvik viser seg fra sin sexy side i NRK-reklame.

Se Sigrids superfrekke kjendisjournalist-parodi nederst i saken! (NB. Ikke for sarte sjeler)

SEHER.NO: En gang ble Sigrid Bonde Tusvik (28) tatt for å være stripper da hun skulle holde standup-show i en hytte på Hafjell for Vålerenga. Nå får hun faktisk betalt for å kaste klærne!

Innsmurt i olje og med tafsende hender over hele kroppen skal en naken Sigrid lokke internettbrukere til å klikke seg inn på falske kjendisnyheter på nett.

I rollen som sladderekspert Sienna Nilsen i NRKs nye nettsatsing "Coming Up!" pryder Sangstjerner-deltageren nå en rekke reklameplakater, hvor lite overlates til fantasien. Det eneste som dekker programlederens overkropp er ivrige hender.

- Det var ganske tøft å ta de bildene, sier Sigrid til VG.

- Jeg er ikke vant til å tenke så nøye over min egen sensualitet, så det var en absurd opplevelse å være naken hele dagen.

Programmet omtales som en parodi på kjendisprogrammer som "God Kveld Norge", og det loves en rekke saftige kjendis-avsløringer. Men avsløringene er ikke ekte.

- Når man lager parodi er det viktig å ta litt ekstra i og være ekstra drøy, sier redaksjonssjef Barbara Jahn i NRK UNG til VG.

Se Sigrid blant annet kåre "Ukas surfitte" her:


LES OGSÅ: Kjendiser i Facebook-felle