Kaster klærne for H&M

David Beckham poserer i undertøy i ny kampanje. Se alle bildene nederst i saken!

DESIGNER UNDERTØY: David Beckham stiller opp på disse nye, sexy bildene for å promotere sin nye undertøyskolleksjon for H&M.  Foto: H&M
DESIGNER UNDERTØY: David Beckham stiller opp på disse nye, sexy bildene for å promotere sin nye undertøyskolleksjon for H&M. Foto: H&M Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: David Beckham (36) har flere ganger blitt kåret til verdens mest sexy mann, etter at han ble sammen med kona Victoria (37) i 1997.

Nå kaster han klærne i en ny kampanje for kleskjeden Hennes & Mauritz. Beckham poserer både i singlet og boxer-shorts, mens han viser frem sin veltrente kropp. Hans mange tatoveringer er også svært synlig på de sexy bildene.

- Det siste året har jeg og mine samarbeidspartnere utviklet en undertøyskolleksjon, og jeg er ekstremt fornøyd med resultatet, sier Beckham til avisen The Telegraph.

«L.A Galaxy»-stjernen har tidligere samarbeidet med designermerker som Jimmy Choo og Lanvin, men har nå valgt kjedebutikken H&M for å få varene ut til folk flest.

Mens de tidligere klessamarbeidene har vært begrenset til én kolleksjon, skal samarbeidet med den svenske kjeden være av en lenger varighet. 

Nylig ble han far til lille Harper Seven Beckham, og paret har også sønnene Brooklyn, Romeo og Cruz. Men selv med fire barn og en travel karriere blir 36-åringen fortsatt sett på som et sexsymbol.

- David Beckham er et ikon både innen sport og stil, og vi gleder oss til et langt samarbeid med ham, sier sjefsdesigner for H&M Ann-Sofie Johansson The Telegraph.


Både David og Victoria er kjent som stilikoner og satser begge på mote. Mens «Spice Girls»-stjernens suksessfulle klesmerke koster fra 6000 kroner for en kjole, vil Davids undertøyskolleksjon være langt rimeligere. Den skal være i salg fra februar.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Flytter tilbake til Europa   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer