Kaster klærne for fem millioner

Lindsay Lohan takket ja til gullkantet Playboytilbud.

HEMMELIGHETSKREMMERI: Sikkerhetstiltakene var på topp da Lindsay ifølge flere amerikanske medier begynte på fotoshooten til Playboy i i denne luksusvillaen forrige helg. Foto: All Over Press
HEMMELIGHETSKREMMERI: Sikkerhetstiltakene var på topp da Lindsay ifølge flere amerikanske medier begynte på fotoshooten til Playboy i i denne luksusvillaen forrige helg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den skandaleombruste filmstjernen Lindsay Lohan (25) har lenge stått høyt på ønskelisten til Playboy-gründeren Hugh Hefner, og nå ser det ut til at 85-åringen endelig har fått fått oppfylt sin drøm om å gjøre Lindsay til modell i hans berømte herreblad.

Ifølge nettsiden TMZ.com skal Lindsay Lohan ha sagt ja til å posere i Evas drakt for en sum i underkant av en million dollar (5,5 millioner kroner).


Arbeidet med nakenbildene skal ha startet allerede sist helg, men foreløpig er det ikke kjent når de vil komme på trykk i Playboy.

En talsmann for Lindsay sier til TMZ.com at han verken "kan bekrefte eller avkrefte avtalen på det nåværende tidspunktet."

Lindsay har tidligere posert toppløs i en video for bladet Muse og en fotoshoot for bladet New York, men dette skal være første gangen hun viser seg helt naken på trykk.

Lindsays mamma Dina Lohan har tidligere blankt avvist flere tilbud til datteren fra Playboy, men nå ser det ut til at pengene og muligheten til et Hollywood-comeback har blitt en for stor fristelse...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kaster klærne i nettvideo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer