Kaster klærne for fem millioner

- Dette er et skikkelig scoop for Playboy.

KASTER KLÆRNE: Den britiske modellen og skuespillerinnen Kelly Brook skal ha takket ja til å kaste klærne for amerikanske Playboy.  Foto: All Over Press
KASTER KLÆRNE: Den britiske modellen og skuespillerinnen Kelly Brook skal ha takket ja til å kaste klærne for amerikanske Playboy. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Modellen og skuespillerinnen Kelly Brook (30), som er regnet som en av Storbritannias mest sexy kvinner, har blitt superstjerne takket være sin veldreide kropp.

Og 30-åringen fikk, om mulig, enda flere mannlige fans, da hun tidligere i vår ble lansert som det nye ansiktet til undertøysgigant Ultimo, og kastet toppen i en dampende het reklame.

Brooks kjæreste, rugbystjernen Danny Cipriani (22) uttalte den gang at han synes bildene var vakre, men at han gjerne skulle sett Kelly med litt mer klær på kroppen.

Og det spørs om han ikke blir enda mer oppgitt nå, når han finner ut at hun har takket ja til å stille kliss naken i amerikanske Playboy...

Ifølge britiske The Sun skal nemlig skjønnheten ha blitt tilbudt mellom tre og fem millioner kroner for å kaste klærne i en kunstnerisk fotoshoot senere denne måneden.

Bildene skal angivelig bli tatt et eller annet sted ved Middelhavet, og ifølge en kilde nær Kelly kan dette være en kjempemulighet for henne.

- Dette er en kjempesjanse for Kelly, som uten tvil er en av verdens vakreste kvinner. Playboy er en ikonisk publikasjon, og er kjent over hele verden som et sofistikert blad. Kelly gleder seg masse, da de har lovet at de skal bli en veldig kunstnerisk shoot, sier kilden.

At Hugh Hefner har klart å overtale det britiske sexsymbolet til å stille, er også et kjempe-scoop for bladet.

- Det er en ære å bli spurt om å være med i Playboy, siden de er svært kresne når det gjelder hvem de vil ha. Men samtidig er det et kjempescoop for bladet, siden det antagelig ikke er én eneste mann som ikke vil glede seg til de bildene, sier kilden.


Ifølge The Sun vil bildene av Kelly dukke opp i bladets september eller oktober-utgave.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette ble for mye for kjæresten