TJENER FETT: Ifølge x17online, skal Posh motta rundt 123 millioner kroner for denne kampanjen... Foto: All Over Press
TJENER FETT: Ifølge x17online, skal Posh motta rundt 123 millioner kroner for denne kampanjen... Foto: All Over PressVis mer

Kaster klærne for Armani

Victoria beckham viser sine beste sider.

SEHER.NO: Det er i forbindelse med Armanis vår/sommerkolleksjon for 2009 at Victoria Beckham (34)kaster alt bortsett fra undertøyet.

Posh, som tidligere har uttalt at hun ikke liker å vise seg naken, etterlater lite til fantasien i kampanjen som er fotografert i sort-hvitt for det italienske motehuset.

Kun iført truse og bh ligger fotballfruen henslengt på sengen i bildene som er tatt av motefotografene Mert Alas og Markus Piggott. 

Victoria skal ha bundet seg til en treårskontrakt med Armani, og den tidligere Spice Girls-stjernen skal ha mottatt ikke mindre enn 123 millioner kroner for å stille opp i undertøyet, skriver x17online.

- Det er en ære å ha blitt valgt av Mr.Armani for å representere Emporio Armani Underwear og gjennomføre hans visjon sammen med det fantastiske teamet Mert&Marcus, har stjernen selv uttalt om samarbeidet.

I sommer fikk vi også se ektemannen i en kampanje for samme designer, og det var en veltrent David Beckham som frontet undertøysmerket.

Ekteparet har også tidligere stilt opp på en kampanje sammen i en sexy reklame for deres paryme, 'Signatur'.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Er du avhenging. Beckham?