Kaster klærne - igjen

David Beckham lanserer ny undertøyskolleksjon.

NY KOLLEKSJON: Til glede for mange kvinner vil David Beckham på nytt prege reklameplakatene rundt omkring i verden i forbindelse med sin nye undertøyskolleksjon. Foto: REX/H&M/All Over Press
NY KOLLEKSJON: Til glede for mange kvinner vil David Beckham på nytt prege reklameplakatene rundt omkring i verden i forbindelse med sin nye undertøyskolleksjon. Foto: REX/H&M/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: David Beckham (38) er mange kvinners drømmemann. Fanskaren ble ikke mindre da den tidligere fotballspilleren begynte å kaste klærne for å selge egendesignet undertøy for H&M.

LANGT UNDERTØY: David Beckham har også sitt eget lange undertøy klart for kalde vinterdager. Foto: REX/H&M/All Over Press
LANGT UNDERTØY: David Beckham har også sitt eget lange undertøy klart for kalde vinterdager. Foto: REX/H&M/All Over Press Vis mer

De mange flotte reklamebildene av den muskuløse fotballstjernen har tidligere vekket oppsikt, og nå er Beckham igjen klar for reklameplakater verdens rundt med sitt nye juleundertøy.

Beckham har tidligere uttalt seg om hvordan han jobber med undertøyskolleksjonen.

- Jeg tror det å observere mennesker inspirerer meg fordi man har muligheten til å gå nedover gaten og se mennesker i forskjellige klesplagg og få ideer. Fra det de har på seg, eller designen, eller formen, og man kan komme på ideer og få inspirasjon ut av det, sier Beckham i en reklamevideo for undertøyet.

FOR ARMANI: I 2010 kastet Ronaldo klærne for Armani.  Foto: FameFlynet
FOR ARMANI: I 2010 kastet Ronaldo klærne for Armani. Foto: FameFlynet Vis mer

Tidligere i år kastet også en annen fotballspiller seg ut i undertøysmarkedet. Den portugisiske fotballhelten Cristiano Ronaldo lanserte i oktober kolleksjonen CH7, og beveget seg dermed et skritt nærmere Beckham.

Begge idrettsstjernene har også tidligere posert lettkledd i reklamekampanjer for Armanis undertøyskolleksjon. Og likhetene stopper ikke her. Beckham har tidligere spilt for Real Madrid, den spanske klubben Ronaldo spiller for i dag.

Se David Beckham fortelle om sin nye undertøyskolleksjon her:

 

LES OGSÅ:   Kastet klærne i Beverly Hills

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer