- Kaster ikke av meg BH'en for alt

Men den norske skuespilleren mener det å være naken er prisen hun må betale.

BRYR SEG IKKE: - Jeg burde kanskje ringe dem bak websiden og lage bråk, men jeg gidder ikke å bry meg om det. Det er prisen du må betale for å være skuespiller, sier Ida Elise Broch, som her er avbildet sammen med eks-kjæresten, Rolf Kristian Larsen Foto: Ida Lindvall/seher.no
BRYR SEG IKKE: - Jeg burde kanskje ringe dem bak websiden og lage bråk, men jeg gidder ikke å bry meg om det. Det er prisen du må betale for å være skuespiller, sier Ida Elise Broch, som her er avbildet sammen med eks-kjæresten, Rolf Kristian Larsen Foto: Ida Lindvall/seher.no Vis mer
SEHER.NO: Den norske skuespillerstjernen Ida Elise Broch (23) er snart klar for sin fjerde spillefilm. I skrekkfilmen «Mørke sjeler», som hadde premiere fredag, har hun en liten rolle. I den kommende filmen «Pax» spiller hun en kvinne som går i kloster.

I «Mannen som elsket Yngve» ble hun brukt som kjæresten til Rolf Kristian Larsen, som også ble hennes virkelige kjæreste i løpet av innspillingen. En av nakenscenene i filmen havnet også i 2008 på Nakenprat.no. Men selv nektet hun å ta opp kampen om å få fjernet bildene fra nettet da hun fant ut at de lå der, forteller hun til VG.

- Jeg burde kanskje ringe dem bak websiden og lage bråk, men jeg gidder ikke å bry meg om det. Det er prisen du må betale for å være skuespiller. Det er veldig mye nakenhet på scenen også. Du må venne deg til det, sier hun til avisen.

Likevel: 23-åringen lover at hun kommer til å være forsiktig i forhold til å vise deg uten klær på lerretet.

- Jeg kommer selvfølgelig, i forhold til film, å være litt forsiktig med det. Jeg vil sørge for at det skjer på en ordentlig måte og er kunstnerisk forsvarlig. Jeg skal ikke bare kaste av meg BH'en for alt, forteller Broch, som nå går tredje året på Skuespillerhøgskolen.


I 2009 ble det slutt mellom henne og Rolf Kristian Larsen. Etterpå har hun fått seg ny kjæreste, men til VG ønsker hun ikke å si hvem han er.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: