GLEDER SEG TIL DANSEANTREKKENE:  - Jeg er vant til ikke å ha på så mye klær på idrettsbanen. Jeg tror idrettsutøvere ser på kropp litt annerledes enn andre. Jeg trener ikke for å se bra ut, jeg prøver å holde meg i form, sier Cathrine Larsåsen  Foto: Stella Pictures
GLEDER SEG TIL DANSEANTREKKENE: - Jeg er vant til ikke å ha på så mye klær på idrettsbanen. Jeg tror idrettsutøvere ser på kropp litt annerledes enn andre. Jeg trener ikke for å se bra ut, jeg prøver å holde meg i form, sier Cathrine Larsåsen Foto: Stella PicturesVis mer

Kaster gjerne klærne

Mange gruer seg for små antrekk i suksessprogrammet «Skal vi danse», men ikke stavhopper Cathrine Larsåsen.

SEOGHØR.NO: Stavhopper Cathrine Larsåsen (25) er en av de elleve kjendisene som skal svinge seg i TV 2-programmet «Skal vi danse» fremover.

Den søte blondinen er moteinteressert, og på mandag dukket hun opp på åpningen av Oslo Fashion Week i gjennomsiktig bluse og rosa BH.
 
SE VIDEO FRA ÅPNINGEN AV OSLO FASHION WEEK HER

- Så lenge det er smakfullt, har jeg ikke noe problem med å tøye grensene litt, smiler hun til seoghør.no.

Seer-suksessen krever små klær – noe mange gruer seg til. Men den lekre blondinen gleder seg til små antrekk på parketten.

- Jeg er vant til ikke å ha på så mye klær på idrettsbanen. Jeg tror idrettsutøvere ser på kropp litt annerledes enn andre. Jeg trener ikke for å se bra ut, jeg prøver å holde meg i form. Jeg tror det blir morsomt å bruke «Skal vi danse»-antrekkene, med glitter og stas. Jeg gleder meg, understreker 25-åringen – som er samboer med den danske lengdehopperen Morten Jensen (29).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Flytter hjem til foreldrene