Kaster BH-en i ny video

Anastacia spøker med alle sykdommene. Se video!

SEXY STIL: Anastacia poserer blant annet toppløs - kun dekket av vannlinjen - i sin nye video "I Can Feel You". Se videoen nederst i saken! Foto: Fra videoen
SEXY STIL: Anastacia poserer blant annet toppløs - kun dekket av vannlinjen - i sin nye video "I Can Feel You". Se videoen nederst i saken! Foto: Fra videoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Anastacia (40) har de siste fem årene slitt med både fordøyelseslidelsen Chrons sykdom, brystkreft og hjerteplager. Men nå hevder hun at hun er på bedringens vei, og feirer dette ved å kaste klærne i sin nye video til sangen "I Can Feel You". Se videoen nederst i saken!Låta er en del av Anastacias nyeste album "Heavy Rotation". - Jeg kommer med en ny sykdom til hver plate, spøker hun til bladet Attitude ifølge The Sun. I den nye videoen poserer Anastacia - som i 2004 måtte utføre en rekonstruerende operasjon på brystene på grunn av kreftsykdommen - blant annet toppløs i et svømmebasseng. - Jeg føler meg ikke som et offer på grunn av alt dette, jeg viser fram sykdommene mine som medaljer, sier hun. En av de viktigste grunnene til at Anastacia har holdt motet oppe, er ekteskapet til Wayne Newton (40). Paret giftet seg i fjor etter at Wayne fridde med å smugle en giftering ned i vesken til sin berømte kjæreste. - Da han spurte, begynte jeg å gråte, snufse, alt. Det var utrolig, sier Anastacia. Har du et kjendistips? Send det til [email protected]! LES OGSÅ: Har alltid løyet om alderen Se Anastacias nye video her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer