- Kast henne i Dawsons Creek!

Katie Holmes, Lupita Nyong'o og Kristen Stewart er blant stjernene som slaktes etter MET-gallaen i New York mandag kveld.

SEOGHØR.NO: Kleskoden var streng da noen av verdens største stjerner strålte på den røde løperen under motearrangementet MET-gallaen i New York mandag kveld. Mens herrene kler seg i smoking er det forventet at damene kommer i lange ballkjoler, men stjernene gjør som de vil og ikke alle var passende kledd denne kvelden. 

Supermodellen Cara Delevingne er kjent for sin ville stil og kom i en dristig sort topp og hvite bukser. Mange mente at Vogue-redaktør Anna Wintour selv var upassende kledd i en kjole som kanskje mest av alt minnet om et lappeteppe. 

Kast terning på antrekkene nederst i saken og se stjernene ankomme i videoen øverst.

Kledd som en Disney-prinsesse

Det var også en del som fulgte dresskoden, men til ingen nytte. Tom Cruise' ekskone Katie Holmes kom i en påskegul puffkjole fra Marchesa og havnet raskt på listen over kveldens verst kledde. 

- Kast henne i Dawsons Creek! var Peoples mening. 

Avisen nettstedet E!. 

SLAKTES: Katie Holmes får massiv kritikk for kjolen fra Marchesa.  Foto: All Over Press
SLAKTES: Katie Holmes får massiv kritikk for kjolen fra Marchesa. Foto: All Over Press Vis mer

Noen stjerner klarte også å sikre seg en plass på listen over de best kledde. Superparet Kanye West og Kim Kardashian var elegante på den røde løperen.

Kanye i smoking og Kim i en flaskegrønn kjole fra Lanvin. Et annet berømt par - The Beckhams - var også et syn i matchende hvitt.

Rihanna gikk som vanlig for et sexy uttrykk i et hvit lang skjørt og kort magetopp som nesten avslørte tatoveringen artisten har under brystene. 

LES OGSÅ: Slik får du Jennifer Lopez' glamorøse hår

[views:embed:node_embed:block:71206]

I FJÆR: Lupita Nyong'o bommet i denne bohem-kjolen fra Prada.  Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
I FJÆR: Lupita Nyong'o bommet i denne bohem-kjolen fra Prada. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press Vis mer