- Kast drakten på bålet!

MGP-entusiasten slakter Maria Haukaas Storengs klesvalg.

TOTALSLAKT: - Rett på bålet med den grufulle buksedrakten og få deg noe nytt til finalen i Oslo Spektrum, skriver Morten Thomassen på MGP-Klubbens blogg. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
TOTALSLAKT: - Rett på bålet med den grufulle buksedrakten og få deg noe nytt til finalen i Oslo Spektrum, skriver Morten Thomassen på MGP-Klubbens blogg. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Maria Haukaas Storeng (30) gikk rett til finalen etter sin opptreden under MGP-delfinalen på Ørland, men ikke alle var like fornøyd med Senja-jentas valg av antrekk.

På MGP-klubbens blogg (ekstern lenke) hos NRK.no har klubben gitt artisten totalslakt for antrekket. Klubben gir Maria terningkast fire for låten, mens kostymet får en ussel en'er.

"Dette er en gråstein av en låt, men når en sangdiamant som Maria tar den i sitt favn blir det gull likevel. Det er ikke mange i Norge som kunne ha dratt denne låten så bra som Maria gjør. Men, Maria hva var det du hadde på deg. I mine øyne var dette det styggeste kostymet jeg har sett på lenge i MGP. Rett på bålet med den grufulle buksedrakten og få deg noe nytt til finalen i Oslo Spektrum. (Dette er en ordre……)"

Heiet på Lene Alexandra
Morten Thomassen i den norske Grand Prix-klubben forteller at han selv likte Lene Alexandra Øiens totale innsats i konkurransen. Men siden hun ikke gikk videre, er favoritten hans blant de finaleklare artistene Maria Haukaas Storeng, til tross for antrekket.

- Jeg holder en knapp på Maria Haukaas Storeng, vi er Senjaværinger begge to. Jeg totalslaktet antrekket hennes, det speilet ikke sangen. Hun er ung, og det skjærte seg totalt med det antrekket, sier han til Seher.no.

- Velg en groovy kjole
MGP-entusiasten tror imidlertid at et klesbytte foran den norske finalen kan sikre 30-åringen finaleplass i Eurovision for andre gang.

- Jeg tror hun kan gå til topps dersom hun gjør et klesbytte.


- Hun bør velge et antrekk som speiler alderen hennes og den naturlige stilen og låtens stil. Jeg er ingen motefantast, men en kjole med moderne snitt, litt mer groovy ville passet  seg. Det er en "good feeling" låt, og man må få en "good feeling" av antrekket også. En sexy og moderne kjole, foreslår Thomassen.

Selv om han har Maria som favoritt, tror Thomassen imidlertid at det er smørsangeren Didrik Solli-Tangen (22) som kommer til å vinne den norske finalen.

- Jeg tror han går helt til topps. Men jeg heier ikke på ham fordi alle elementene var så gjennomført, for gjennomført. Det var ikke noe nytt og spennede.

Sterk artist også internasjonalt
Han tror 22-åringen - som er storfavoritt hos spillselskapene - også har gode sjanser i Eurovision dersom han skulle vinne den norske finalen.

- Jeg tror han har gode sjanser internasjonalt, når låten blir framført på riktig måte. Men den er ikke i nærheten av Rybaks "Fairytale” - den var helt "wow"!

Til helgen er det klart for "sistesjansen" i Melodi Grand Prix fra Sarpsborg. Der blir det klart hvilke to artister som kaprer de siste plassene i den norske finalen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Didrik har alt jeg drømmer omVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer