PÅ PARKETTEN: Kash King og Marianne Sandaker svingte seg på parketten under første direktesending av «Skal vi danse». Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
PÅ PARKETTEN: Kash King og Marianne Sandaker svingte seg på parketten under første direktesending av «Skal vi danse». Foto: Tor Gunnar Berland / Stella PicturesVis mer

Kash King har fått seg kjæreste

- Men jeg har jo ikke dame da, eller jo, jeg har jo det, sier den utstemte «Skal vi danse»-deltakeren Kash King.

SEOGHØR.NO: Kashfa King Gashamura (25) var den første deltakeren som røk ut av årets TV 2-suksess «Skal vi danse», men den blide 25-åringen depper ikke av den grunn - på privaten er det nemlig bare fryd og gammen for tiden.

I spalten «På gang til sengs» i VG Helg fikk Kash King spørsmål om han har fått seg kjæreste, og TV-profilen innrømmer at han har funnet kjærligheten:

- Eeeh... Nei, men ja. Litt. Mer enn å ikke ha kjæreste. Kompisene mine sier jeg har problemer med å være helt singel. Noen ganger har jeg en tendens til å svare «hvem av dem?», når noen spør om jeg dater en jente. Men nå er det én person.

Tidligere i år var Kash King med som deltaker i TVNorge-serien «4-stjerners middag» med blant andre artist Gaute Ormåsen (31) - og en liten stund trodde Ormåsen at 25-åringen var homofil. Noe Kash King kunne avkrefte.

MED MAMMA: Kash King tok med seg moren Chou Chou på «Skal vi danse». Han var den første av kjendisdeltakerne som røk ut av programmet. Foto: Stella Pictures
MED MAMMA: Kash King tok med seg moren Chou Chou på «Skal vi danse». Han var den første av kjendisdeltakerne som røk ut av programmet. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han snakket om daten sin og sa «han» og jeg bare tenkte «å fankern, den hadde jeg ikke sett». Er du homofil? Vi er åpne for det. Men det var bare jeg som hadde misforstått, fortalte en flau Gaute i programmet.

Kash King startet karrieren som barneTV-onkel på NRK Super, og har siden vært å se i NRK-programmene «Det store korslaget» og «Hva har du i bagasjen?». I 2012 hadde han rollen som Mowgli på Det Nye Teater.

Seoghør.no har ikke lykkes i å få en kommentar av Kash King om den gledelige nyheten.

LES OGSÅ: Slik har du ikke sett «Skal vi danse»-stjernene før!