Armie Hammer:

Karriereskifte etter kannibal-anklagene

Nå har den tidligere skuespilleren fått seg ny jobb.

BYTTER BRANSJE: Armie Hammer skal ha fått jobb som selger. Foto: Jordan Strauss /Invision / AP / NTB
BYTTER BRANSJE: Armie Hammer skal ha fått jobb som selger. Foto: Jordan Strauss /Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Armie Hammer (35) har tidligere fått en rekke alvorlige anklager rettet mot seg. Han har blant annet blitt beskyldt for å være kannibal og for å ha voldtatt en kvinne. I kjølvannet av dette valgte 35-åringen å trekke seg tilbake fra rampelyset.

Nå kommer det imidlertid frem at skuespilleren, kjent fra filmer som «Call Me by Your Name» og «The Social Network», har fått ny jobb.

Ifølge TMZ har Hammer nemlig fått seg jobb som selger på Caymanøyene. Her skal han selge timeshares, altså bruksrett til ferieleiligheter på øyene.

Det har tidligere florert rykter om at Hammer hadde fått jobb som portner på et hotell på Caymanøyene, men det avviste hans advokat Andrew Brettler overfor Variety.

Nå kan imidlertid TMZ dele bilder av skuespilleren på jobb inne på kontoret. Mediet skal også ha snakket med kunder som Hammer har vært i kontakt med.

«Jeg vil spise deg»

Hammers skuespillerkarriere ser ut til å være lagt på is etter anklagene mot han som kom i starten av 2021.

Det var nemlig da de elleville kannibal-ryktene begynte å svirre. En rekke meldinger, som skal ha stammet fra skuespillerens verifiserte sosiale medier-kontoer, avslørte hans seksuelle fantasier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.