Armie Hammer:

Karriereskifte etter kannibal-anklagene

Nå har den tidligere skuespilleren fått seg ny jobb.

BYTTER BRANSJE: Armie Hammer skal ha fått jobb som selger. Foto: Jordan Strauss /Invision / AP / NTB
BYTTER BRANSJE: Armie Hammer skal ha fått jobb som selger. Foto: Jordan Strauss /Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Armie Hammer (35) har tidligere fått en rekke alvorlige anklager rettet mot seg. Han har blant annet blitt beskyldt for å være kannibal og for å ha voldtatt en kvinne. I kjølvannet av dette valgte 35-åringen å trekke seg tilbake fra rampelyset.

Nå kommer det imidlertid frem at skuespilleren, kjent fra filmer som «Call Me by Your Name» og «The Social Network», har fått ny jobb.

Ifølge TMZ har Hammer nemlig fått seg jobb som selger på Caymanøyene. Her skal han selge timeshares, altså bruksrett til ferieleiligheter på øyene.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Det har tidligere florert rykter om at Hammer hadde fått jobb som portner på et hotell på Caymanøyene, men det avviste hans advokat Andrew Brettler overfor Variety.

Nå kan imidlertid TMZ dele bilder av skuespilleren på jobb inne på kontoret. Mediet skal også ha snakket med kunder som Hammer har vært i kontakt med.

«Jeg vil spise deg»

Hammers skuespillerkarriere ser ut til å være lagt på is etter anklagene mot han som kom i starten av 2021.

Det var nemlig da de elleville kannibal-ryktene begynte å svirre. En rekke meldinger, som skal ha stammet fra skuespillerens verifiserte sosiale medier-kontoer, avslørte hans seksuelle fantasier.

BESTEMT: Slik lyder noen av meldingene som skal ha blitt sendt fra skuespillerens bruker. Foto: Skjermdump fra Instagram
BESTEMT: Slik lyder noen av meldingene som skal ha blitt sendt fra skuespillerens bruker. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jeg er 100 % kannibal. Jeg vil spise deg. Faen. Det er skummelt å innrømme. Jeg har aldri innrømmet det tidligere», het det i en av meldingene.

Videre ble det hevdet at skuespilleren skal ha drukket blod og fantasert om å spise menneskekjøtt.

Hammer selv har beskrevet beskyldningene som «bullshit».

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

Oppsøkte hjelp

Skuespilleren har tidligere vært åpen om sine sexfantasier, og i et intervju med Playboy Magazine i 2013 kunne han avsløre noen av tingene han hadde gjort i forholdet med ekskona Elisabeth Chambers.

- Vel, hvis du er gift med en feminist som jeg er, så er det … jeg vet ikke hvor mye jeg kan si uten at foreldrene mine blir flaue, men jeg har vært en dominant elsker, innrømmet han i intervjuet, gjengitt av Daily Mail.

Videre røpet Hammer at da han giftet seg endret sexlysten seg til det bedre.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

- Det er ikke sånn at jeg lider på noen måte, men du kan egentlig ikke dra kona di i håret. Det kommer til et punkt hvor du sier at« jeg respekterer deg for mye til å gjøre disse tingene jeg egentlig har lyst til å gjøre», fortsatte han.

Hammer og Elisabeth Chambers var gift i ti år, fra 2010 til 2020. Eksparet har to barn sammen.

I fjor kom det frem at Hollywood-stjernen oppsøkte hjelp for rus- og sexproblemer. Ifølge Page Six sjekket han inn på et rehabiliteringssenter i Florida.

LES OGSÅ: - Hvorfor er jeg involvert i det her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer