- Karrieren over hvis noe dumt skulle skje

Miley Cyrus' foreldre bruker lille-Spears som skrekkeksempel.

ADVARER DATTEREN: Pappa Billy Ray Cyrus er svært engstelig for at Mileys karriere skal bli ødelagt av en eventuell tenåringsgraviditet. Foto: All Over Press
ADVARER DATTEREN: Pappa Billy Ray Cyrus er svært engstelig for at Mileys karriere skal bli ødelagt av en eventuell tenåringsgraviditet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tenåringsstjernen Miley Cyrus (15) har fått mye oppmerksomhet for sitt forhold til den fem år eldre modellen Justin Gaston (20). Men selv om "Hanna Montana"-stjernen Miley har gitt uttrykk for at foreldrene ikke bryr seg så mye om at hun har en eldre kjæreste, skriver magasinet Star at virkeligheten er en helt annen...

Nå advarer Mileys countrystjerne-pappa Billy Ray Cyrus og hans kone Tish mot følgende av en eventuell tenåringsgraviditet, og de trekker frem Britneys lillesøster Jamie Lynn Spears (17) som skrekkeksempel.

- Jeg fortalte henne klart å tydelig at karrieren hennes vil være over hvis noe dumt skulle skje, skal Billy Ray ha fortalt til en venn om moralprekenen til datteren.

- Jeg tror det gjorde et inntrykk på henne - jeg håper i hvert fall det.

Mamma Tish skal allerede i mars i år ha tatt en alvorsprat med Britney og Jamie Lynns mor Lynne Spears om hvordan hun har taklet problemene henne to døtre har forårsaket. Og da Billy Ray nylig så sin unge datter kline med kjæresten Justin trakk han frem Jamie Lynns skandalegraviditet til skrekk og advarsel.

- Tish og Billy Ray sa til Miley at dersom hun tar én dårlig beslutning kan hun bare glemme om et liv med showbiz-glamour. Da måtte hun være hjemme for å mate babyen, skifte bleier og leve livet som tenåringsmor, sier en kilde.

Har du tips om kjendisene? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: Hollywoods heteste under 25

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer