SLUTT: Salma Hayek og Francois-Henri Pinault bodde i hvert sitt land og klarte ikke å redde forholdet. Foto: AP
SLUTT: Salma Hayek og Francois-Henri Pinault bodde i hvert sitt land og klarte ikke å redde forholdet. Foto: APVis mer

Karrieren drepte forholdet

Salma Hayek og forloveden avlyste million-bryllupet.

LOS ANGELES (Seher.no): Fredag ble det kjent at Salma Hayek (41) og hennes franske milliardærkjæreste Francois-Henri Pinault (46) har brutt forlovelsen.

Paret, som ble foreldre til datteren Valentina Paloma i september i fjor, hadde planlagt å bruke hele 17 millioner på bryllupet, men før helgen bekreftet altså Hayeks talskvinne at de har gått hvert til sitt.

Selv om familie og venner skal ha blitt svært overrasket over nyheten sier en nær venn av franskmannen at han tidlig forstod at bruddet ville komme.
Paret har ikke blitt sett sammen siden mai og det er den store avstanden som skal være årsaken til at Hayek og Pinault gjorde det slutt, skriver Star magazine.

- Salma måtte være i Hollywood for å fortsette karrieren sin, mens Francois-Henris liv er i Frankrike. Begge ble utmattet av de lange flyreisene, og å holde liv i kjærligheten via telefon og e-mail gikk rett og slett ikke, sier vennen til bladet.

Hayek møtte Pinault, den skilte og styrtrike tobarnsfaren, i Venice i 2006. 

Han driver et firma som eier flere motemerker inkludert Gucci, Yves Saint Laurent og Balenciaga. Han er rangert som en av Frankrikes rikeste menn og kommer fra en familie som er gode for 85 milliarder kroner.

- Familie og venner er veldig oppskaket over bruddet. De hadde alle sett frem til det overdådige bryllupet, sier vennen til Star.

LES OGSÅ: I storform etter fødselen