FIKK EN SØNN: Magdi og Oda Felicia har blitt foreldreigjen. Bildet av paret er tatt under Spellemannsprisen i Oslo i 2011.  Foto: Stella Pictures
FIKK EN SØNN: Magdi og Oda Felicia har blitt foreldreigjen. Bildet av paret er tatt under Spellemannsprisen i Oslo i 2011. Foto: Stella PicturesVis mer

«Karpe Diem»-Magdi ble pappa igjen

Nå er han trebarnsfar.

SEOGHØR.NO: For to år siden ble Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (32) og kona Oda Felicia Bardal Sigstad foreldre for første gang.

«Den 29. november 2014 kom tvillinggutta våre til verden. Sprøtt! Vi er selvfølgelig overlykkelige og takknemlige og litt slitne,» delte artisten med fansen den gang på sosiale medier.

Nå har paret utvidet familien ytterligere.

Torsdag postet «Karpe Diem» et bilde av rapperen DJ Khaled med teksten «Another One» på Instagram sammen med blant annet en baby-emoji. Magdis kone, Oda Felicia, er også tagget i bildet.

– Jeg kan bekrefte at Magdi har fått en sønn, forteller Silje Larsen Borgan i Karpe Diems management Little Big Sister til TV 2.

Den nybakte faren ønsker ikke å kommentere babynyheten utover dette, ifølge nettstedet.

@odafelicia

A photo posted by Karpe Diem (@karpe_diem_offisiell) on

Saken fortsetter under bildet.

 

Magdi og Oda Felicia giftet seg i 2011, og da tvillingene ble født to år senere uttrykte Spellemann-vinneren sin respekt til kona og andre kvinner.

«Selv sitter jeg igjen med en ekstrem respekt for kvinner generelt, mødre spesielt og flerlingemødre mest av alt. Dere er drøyt rå! Glem crossfit og Birken og elgjakt og alt annet karer tøffer seg med. Ni måneder innvendig maraton med en blodig sluttspurt om liv og død er det tøffeste jeg har sett et menneske gjøre. Du har vært en maskin med hjerte Oda, og jeg er sjukt stolt av deg», skrev Magdi i Instagram-posten like etter fødselen.

DUO: Magdi er kjent fra gruppa Karpe Diem sammen med Chirag Rashmikant Patel. Foto: NTB Scanpix
DUO: Magdi er kjent fra gruppa Karpe Diem sammen med Chirag Rashmikant Patel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Karpe Diem gjorde bytteavtale med Cecilia Brækhus