BYTTET BILLETTER: Karpe Diem og Cecilia Brækhus er fans av hverandre og gjorde en avtae om å bytte billetter til hverandres arrangement før lørdagens boksekamp i Oslo Spektrum Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/Scanpix
BYTTET BILLETTER: Karpe Diem og Cecilia Brækhus er fans av hverandre og gjorde en avtae om å bytte billetter til hverandres arrangement før lørdagens boksekamp i Oslo Spektrum Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ScanpixVis mer

Karpe Diem gjorde bytteavtale med Brækhus

De norske artistene fant raskt tonen med Norges store boksestjerne.

SEOGHØR.NO: Chirag Rashmikant Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid i gruppen Karpe Diem var blant de mange kjendisene som lørdag fikk med seg Cecilia Brækhus' boksetriumf over Anne Sophie Mathis i Oslo Spektrum.

Men det er ikke bare to hip-hop artistene som er fans av Brækhus. Beundringen går også andre veien.

Til Dagbladet avslører Karpe Diem-guttene at de inngikk en bytteavtale med Cecilia før kampen:

De fikk billetter til boksestevnet, mot at hun får komme på en av deres tre konserter i Oslo Spektrum i april.

- Vi bytter mot Cecilia. Vi skal tilbake til Spektrum vi og, så vi har gjort en liten deal. Hun får se oss mot at vi får se henne.

Ingen av de to hadde vært på en boksekamp før i går, men de la ikke skjul på at de gledet seg til å se Cecilia (35) bokse profesjonell kamp i Norge for første gang.

GA ALT: Cecilia Brækhus vant en rask seier mot Anne Sophie Mathis i Oslo Spektrum. Foto: NTB scanpix
GA ALT: Cecilia Brækhus vant en rask seier mot Anne Sophie Mathis i Oslo Spektrum. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Akkurat nå tenker jeg at dette er en fantastisk dag for utøverne og alle de som trener dem. Lykke til, er alt jeg kan si nå, sier Chiraq til Dagbladet.

Hollywood-besøk i Oslo

Før kampen ble det kjent at også tungvektsmesteren Wladimir Klitschko (40) og hans forlovede - «Heroes»-stjernen Hayden Panettiere (27) - hadde tatt turen til Oslo.

Brækhus og Klitschko har felles trener, og det er amerikanske Johnathon Banks som følger opp duoen.

After discussing with my trainer,I have decided to postpone my fight to beginning of 2016 to be top fit!I am happy,in...

Posted by "The First Lady" Cecilia Brækhus on Thursday, November 19, 2015

I november delte hun et bilde av seg selv, Klitschko og to andre treningspartnere på sosiale medier, og oppdaterte også fansen på hvordan hun lå an etter skadehøsten:

«Etter å ha diskutert med min trener er vi blitt enige om å utsette min første kamp til begynnelsen av 2016, slik at jeg kommer i toppform! Jeg er glad, i god form og kan ikke vente med å komme tilbake!»

«Mange takk til Klitschko-teamet for støtte, og for å ha gitt meg mange nye impulser som jeg med sikkerhet vil ta med meg videre i fremtiden, for å sørge for at jeg blir bedre enn noen gang! Cecilia»

LES OGSÅ: Nå kommer stjerneparet til Norge