- KUN GODE VENNER: Daniel Hamnes og Karoline Berget sier til Seher.no at deres nære vennskap gjorde det vanskelig for dem å snakke med det motsatte kjønn på byen.  Foto: Anders Myhren, Seher.no
- KUN GODE VENNER: Daniel Hamnes og Karoline Berget sier til Seher.no at deres nære vennskap gjorde det vanskelig for dem å snakke med det motsatte kjønn på byen. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Karoline bremset de single damene

Nå avslører Paradise-duoen sannheten om kjærlighetsryktene...

Se hele videointervjuet med Paradise-duoen Daniel Hamnes og Karoline Berget nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Etter at de begge kom hjem fra «Paradise Hotel», har kjærlighetsryktene svirret tett rundt Daniel Hamnes (22) og Karoline Berget (21).

Men selv om de to har blitt observert hyppig sammen på fester landet rundt, og blitt avbildet sammen på hverandres blogger, avkreftet Daniel søndag overfor Seher.no at de to er mer enn gode venner.

Nå avslører duoen at de bestemte seg for å avklare forholdet offentlig, fordi ryktene til tider har gjort det vanskelig for dem å snakke med det motsatte kjønn på byen.

- Jeg kan jo ikke snakke med en jente uten at de spør «Hva med Karoline, nå?». Det blir feil at Karoline skal bremse alle mine muligheter til å finne en jente, når det ikke er noe mellom oss. Selv om det ikke er den verste personen som kunne bremse, sier han med et smil til Seher.no.

Karoline - som også er singel - hevder hun har opplevd det samme som Daniel.

- Vice versa sier jeg bare, ler hun.

Begge to innrømmer at de håper at de har funnet seg en kjæreste innen ett år.

- Jeg er definitivt ikke singel om ett år. Singellivet er oppskrytt. Men jeg hopper ikke på den første og beste, sier Daniel.

Hamnes vil imidlertid ikke lukke døren helt når det gjelder ryktene rundt ham og Karoline, og spøker med at det er opp til henne om de vil bli mer enn gode venner i fremtiden.

- Jeg har bedt henne om å bli med meg til Island. Det var jo egentlig planen, og tilbudet står fortsatt, men hun har ikke sagt ja ennå, sier han og blir møtt med «din luring!» av Karoline.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Victoria: - Jeg får masse støtte

Se videointervjuet med Daniel og Karoline her:[obj:media:8528]