Karlsens skyhøye mobil-"rekord"

Jan Fredrik Karlsen ringte for 22.000 på én måned.

REKORD-HØYT: Jan Fredrik Karlsen innrømmer overfor "God Kveld Norge" at hans høyeste mobilregning så langt er på svimlende 22.000 kroner! Foto: Anders Myhren/Seher.no
REKORD-HØYT: Jan Fredrik Karlsen innrømmer overfor "God Kveld Norge" at hans høyeste mobilregning så langt er på svimlende 22.000 kroner! Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Musikkmanager og programleder Jan Fredrik Karlsen (36) er kjent som en av landets travleste menn.

I tillegg til å ha vært dommer i "Idol", "Norske Talenter" og "X Factor" er Karlsen denne uken aktuell med sitt nye "lureprogram" - "Lurt av Karlsen" på TV 2. Og overfor "God Kveld Norge" innrømmer han at det er hektiske tider .

Å være busy er imidlertid ikke noe nytt for tv-profilen, som avslører at har hatt et stappfullt program i lengre tid nå - noe som ikke bare har gått ut over fritiden, men også telefonregningen.

Ifølge Karlsen bruker han mobilen så mye at regningen til tider kan bli svært sjokkerende.

- Jeg tror rekorden min er på én måned hvor telefonregningen var på 22.000 kroner. Det var nesten så du rammer den inn og henger den opp på veggen. Nesten som et trofé, humrer han til "God Kveld Norge".

Programlederen innrømmer imidlertid at det til tider kan bli litt mye jobb, selv for han.

- Man pusher grensene for å gjøre en god nok jobb, og noen ganger så har man kanskje tatt på seg litt for mye. Da må man bare legge seg nedpå et par dager, og så er man i gang igjen da, forteller han.

"Lurt av Karlsen" har premiere på TV 2 torsdag 4. mars kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Trodde han kunne bli kulturminister