Karlsen tilbake til start

- "Idol" har betydd mye for meg - det var jo på en måte starten på min karriere også, sier Jan Fredrik Karlsen.

FORMANN: Jan Fredrik Karlsens beste "Idol"-minne er da Kurt Nilsen vant "World Idol". Foto: SCANPIX
FORMANN: Jan Fredrik Karlsens beste "Idol"-minne er da Kurt Nilsen vant "World Idol". Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Ventetiden over! Dommerne i årets "Idol" er klare.


Og  det er duket for et aldri så lite "Idol"-comeback i år. Jan Fredrik Karlsen (33), har tidligere vært juryformann to ganger, og har i år takket ja til en ny sesong.


- Det å få være med på å prege et slikt konsept for det norske folk var veldig spennende, og jeg føler at jeg nesten har et eierskap til det. Det ble en liten baby for meg også, og jeg kjente det kriblet litt i kroppen da jeg ble spurt, sier Karlsen til VG.


Men Karlsen er ikke alene, på laget har han nemlig fått med seg den flotte artisten Benedicte Adrian (43), musikkjournalisten Asbjørn Slettemark (31), og frontfiguren i Surferosa, Mariann Thomassen (28).


De to spreke damene i årets jury understreker at det de ser etter, når de skal velge Norges nye superstjerne, er sterke personligheter.


- Jeg har lyst til å få opplevelser fra dem som kanskje ikke tror at de passer inn i konseptet i utgangspunktet, sier Adrian.


Også tidligere "Idol"-dommer Tor Mlde (54) tror at denne sesongen av "Idol" vil slå an blant seerne, blant annet på grunn av sammensetningen dommerne.


- Jeg synes den nye juryen virker veldig spennende, miksen av folk er bra. Spesielt bra synes jeg det er at det nå er to kvinner i panelet. Det var noe jeg kjempet for sist sesong, så kanskje jeg har noe av æren for at det er blitt det nå, sier Milde til VG.


Etter planene skal "Idol"-sendingene på TV 2 starte i september, og gå helt frem til jul...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer